R7 240 ile sistem toplama

O zaman Ekran kartını satıp bu sistemi al.

Emin ol çok performanslı.
SSD istemiyorsan çıkartıp 1000 TL'ye alırsın.

Kafam çok karıştı valla. Athlon düşünüyordum.

Amd işlemciler iyi fakat teknolojileri eski x4 860k alabilirsin fakat ileride çıkacak oyunlarda sorun yaşarsın. i3 4160 ile bu sorunları bir nebze az yaşarsın. İ5 4460 ile baya bi süre yaşamazsın.

@Strix- r7 240 ekran kartını çıkarıp x4 860k ile aynı güçte işlemciye sahip apu bir sistemi koyup aynı performanstaki şeylerin yerine neden 250 tl fazla ödemesi gerektiğini söyler misin?

Amd işlemciler iyi fakat teknolojileri eski x4 860k alabilirsin fakat ileride çıkacak oyunlarda sorun yaşarsın. i3 4160 ile bu sorunları bir nebze az yaşarsın. İ5 4460 ile baya bi süre yaşamazsın.
Bana i3 öneri yapar mısın?

Bende aynen böyle düşünüyordum.

Bana i3 öneri yapar mısın?

Bende aynen böyle düşünüyordum.

i3 4160 öneriyorum. 400 tl fiyatı.
Edit: i3 6100 da alabilirsin. Daha yeni bir mimariye sahip ve skylake. Aralarında performans farkı yok sayılır.

Daha uzun ömürlü. İleride Bütçeniz olduğu zaman Bir R9 ekran kartı takarak havalara uçabilirsiniz.
Ama şimdilik bu sistem size yeterli olacaktır.
İntel fanı olmanızı anlayışla karşılarım ama bir performans araştırması yapın bakalım A10 7870k r7 250 Performansı sunar. ve i5 gibi bir iş gücünü kaldırabilir.

Öyle oyun hastası da değilim Cs ile Lol oynuyorum. İ3 diyorsun yani genel olarak bakıldığında AMD daha iyi duruyor İ3 4160 X4 860 dan performanslı mı yani?
A10 7870K ikisinden daha performanslı. Araştırın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha uzun ömürlü. İleride Bütçeniz olduğu zaman Bir R9 ekran kartı takarak havalara uçabilirsiniz.
Ama şimdilik bu sistem size yeterli olacaktır.
İleride ekran kartı koyacaksa i5 4460 veya i3 4160 koyar apu koydurmanın mantığı nedir? Apuyu genellikle ileride ekran kartını değiştiremeyecek ve uzun süre kullanacak insanlar alır arkadaşın elinde zaten r7 240 var gidip i3 4160 alıp r7 240 ile beraber kullanıp 7870k dan daha fazla performans alır. İleride ekran kartı takınca da daha iyi performans alır. Niçin apu alsın?

Edit: Evet i3 4160 x4 860k dan daha performanslı ve ileride birgün cs ve lolden sıkılırsın bende öyle düşünüyordum illa ki birgün sıkılacaksın ve sonra pişman olacaksın. Daha iyi bir bilgisayar al ileride pişman olmamak için.

A10 7870K ikisinden daha performanslı. Araştırın.
Biliyorum performansını ama R7 240 ile arasında çok bir performans farkı yok. O yüzden elimdeki ekran kartımı kullanarak sistem toplamak ve fiyatı düşürmek istedim.

Saçmaladığının farkındasındır umarım. İşlemciye gömülü bir r7 240, belleğini ramden alan bir r7 240 kendi belleği olan ve işlemciden ayrı olarak takılan r7 240tan nasıl daha performanslı olabilir açıklar mısın biraz bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…