R7 240 ile sistem toplama

İlerde pişman olmaz zaten A10 7870k dar boğaz yapmaz

Biliyorum performansını ama R7 240 ile arasında çok bir performans farkı yok. O yüzden elimdeki ekran kartımı kullanarak sistem toplamak ve fiyatı düşürmek istedim.
Bence elindeki bu şansı kaçırma para ediyorsa ekran kartını sat ve dediğim sitemi al param yetmiyor diyorsan SSD şart değil. bir sıkıntı yaşamazsın.
SSD sonradan'da eklenebilir.

Şuan yapmıyor olabilir fakat seneye çıkacak oyunlarda darboğaz yapacak ve i3 4160 veya i5 4460 yapmayacak.

Şuan yapmıyor olabilir fakat seneye çıkacak oyunlarda darboğaz yapacak ve i3 4160 veya i5 4460 yapmayacak.
Şu iki mesajınız'dan Bir bilginiz olmadığını anlamış bulunmaktayım. Dediğimi dikkate alın ve araştırın. Burada sizin iyiliğiniz için bu öneriyi yapıyoruz.
O işlemci R9 295x2'yi bile kaldırıyor ve kendisi tek başına DX12 Destekliyor.
r7 240 desteklemiyor.

Kafam tam karıştı. Olaya son noktayı koyacak birisi lazım.

Bilginiz yok diyen arkadaş, bende gtx 750 ti ile g3240 kullanıyorum. Kaldırıyormu kaldırıyor. Bu her oyunda darboğaz yapmayacağı anlamına gelmiyor ve 3-4 oyunda darboğazı görüyorum. Arkadaşın elinde zaten r7 240 var. X4 860K ise 7870k' nın işlemcisiyle aynı güçte bir işlemci. Soruyorum size arkadaş 250 tlye işlemci alıp r7 240ıyla beraber kullanabilecekken niçin ekran kartını 100 tlye satıp 550 tllik işlemci alıp aynı performansı görsün? Bilginiz olmadan burda konuşmayın. Madem darboğaz yapmaz o zaman herkes gitsin 7870k alsın insanlar niye i5 4460 alıyorki niye skylake sisteme o kadar para veriyorlarki? kardeşim zaten en iyisi amd çünkü siz amd kullanıyorsunuz dimi?

@Recep Baltaş @Ali Güngör Oyunlarda high ultra ayarlarda oynama gibi bir derdim yok şuan E6300 kullanıyorum. Üniversite burs parasıyla bir kasa toplamak istiyorum öneriniz nedir?

Ben eski bir İntel sistem kullanıyorum. ekran kartım ile dar boğaz yapıyor.
Şunu da söyleyeyim iletimin bir kısmını silme alışkanlığınız nereden geldi?
DX12 destekliyor anladınız mı? r7 240 DX12 desteklemez iken R7 250 performansında ki A10 7870K DX12 destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…