yasinnyoruk Femtopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 R7 240 aldım bugun, taktım driverleri her şeyi güncelledim, özel oyun kuruyorum minyonlar çıkasıya kadar 120-130 FPS veriyor, minyonlar çıkınca 50-40'lara düşüyor. Sorun nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
R7 240 aldım bugun, taktım driverleri her şeyi güncelledim, özel oyun kuruyorum minyonlar çıkasıya kadar 120-130 FPS veriyor, minyonlar çıkınca 50-40'lara düşüyor. Sorun nedir acaba?
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.730 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #2 Minyonlar FPS düşürüyor zaten size özel bir durum değil bu.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 6 Mayıs 2021 #3 İşlemciniz nedir, darboğaz olabilir.
yasinnyoruk Femtopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #4 General Pong Krell dedi: İşlemciniz nedir, darboğaz olabilir. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Adsız.png 22,3 KB · Görüntüleme: 50
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 6 Mayıs 2021 #5 @yasinnyoruk evet, o işlemci ekran kartı için çok düşük seviyede darboğaz olduğu için FPS düşüşü oluyor.
@yasinnyoruk evet, o işlemci ekran kartı için çok düşük seviyede darboğaz olduğu için FPS düşüşü oluyor.
yasinnyoruk Femtopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #6 General Pong Krell dedi: @yasinnyoruk evet, o işlemci ekran kartı için çok düşük seviyede darboğaz olduğu için FPS düşüşü oluyor. Genişletmek için tıkla... işlemci öneriniz var mıdır düşük bütceli General Pong Krell dedi: @yasinnyoruk evet, o işlemci ekran kartı için çok düşük seviyede darboğaz olduğu için FPS düşüşü oluyor. Genişletmek için tıkla... birde tam ekran olmuyor ekranım yanlarda siyah şeritli kaldı bununla alakası olabilr mi eski ekran kartında tam ekran oluyordu
General Pong Krell dedi: @yasinnyoruk evet, o işlemci ekran kartı için çok düşük seviyede darboğaz olduğu için FPS düşüşü oluyor. Genişletmek için tıkla... işlemci öneriniz var mıdır düşük bütceli General Pong Krell dedi: @yasinnyoruk evet, o işlemci ekran kartı için çok düşük seviyede darboğaz olduğu için FPS düşüşü oluyor. Genişletmek için tıkla... birde tam ekran olmuyor ekranım yanlarda siyah şeritli kaldı bununla alakası olabilr mi eski ekran kartında tam ekran oluyordu