T TechnoPaterİst Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #11 Arkadaşlar zaten Ekran Kartları elimde. Biri hediye geldi diğeri zaten vardı. O yüzden diyorum ikisi de elimde. Alacak olsam r9 270 alacağım Sadece bu performans düşüklüğü PSU'da mı? Onu merak ediyorum.
Arkadaşlar zaten Ekran Kartları elimde. Biri hediye geldi diğeri zaten vardı. O yüzden diyorum ikisi de elimde. Alacak olsam r9 270 alacağım Sadece bu performans düşüklüğü PSU'da mı? Onu merak ediyorum.
xxxxxxx123 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 680 Yer İstanbul 7 Eylül 2015 #12 İki kartta çok eskidi artık. Şimdiden açamadıkları oyunlar bile var. Mesele AC Unity. R7 265 alman gerekiyor bence.
İki kartta çok eskidi artık. Şimdiden açamadıkları oyunlar bile var. Mesele AC Unity. R7 265 alman gerekiyor bence.
58Sivasli58 Hectopat Katılım 7 Eylül 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #13 Belli bir bütcen var mı acaba? Onu örenirsek daha iyi yardımcı olabiliriz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2015
K ^ !KarambiT! ^ Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 404 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #14 PSU ile ilgisi yok. R7 240'ın TDP'si 30 Watt ama zorlasan 50 Watt olur. Yani PSU'da sorun yok. Acaba oyun içi ayarların ultra da mı ?
PSU ile ilgisi yok. R7 240'ın TDP'si 30 Watt ama zorlasan 50 Watt olur. Yani PSU'da sorun yok. Acaba oyun içi ayarların ultra da mı ?
T TechnoPaterİst Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #15 Hay Silinen üye dedi: PSU ile ilgisi yok. R7 240'ın TDP'si 30 Watt ama zorlasan 50 Watt olur. Yani PSU'da sorun yok. Acaba oyun içi ayarların ultra da mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Neden böyle anlamadım. Az performans alıyorum. 58Sivasli58 dedi: Belli bir bütcen var mı acaba? Onu örenirsek daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Yeni almayı düşünüyordum fakat vazgeçtim. Almayı tekrar düşünürsem dediğim gibi R9 270 alacağım. Yorumun için teşekkürler. xxxxxxx123 dedi: İki kartta çok eskidi artık. Şimdiden açamadıkları oyunlar bile var. Mesele AC Unity. R7 265 alman gerekiyor bence. Genişletmek için tıkla... Evet haklısın ama şu an düşünmüyorum.
Hay Silinen üye dedi: PSU ile ilgisi yok. R7 240'ın TDP'si 30 Watt ama zorlasan 50 Watt olur. Yani PSU'da sorun yok. Acaba oyun içi ayarların ultra da mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Neden böyle anlamadım. Az performans alıyorum. 58Sivasli58 dedi: Belli bir bütcen var mı acaba? Onu örenirsek daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Yeni almayı düşünüyordum fakat vazgeçtim. Almayı tekrar düşünürsem dediğim gibi R9 270 alacağım. Yorumun için teşekkürler. xxxxxxx123 dedi: İki kartta çok eskidi artık. Şimdiden açamadıkları oyunlar bile var. Mesele AC Unity. R7 265 alman gerekiyor bence. Genişletmek için tıkla... Evet haklısın ama şu an düşünmüyorum.