R7 240 model seçimi

Ozan.ly

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar R7 240 ekran kartı alacağım ikinci el ama hangisini alacağıma karar veremedim. Bir MSI marka DDR3 128 Bit var, bir ASUS marka kırmızı DDR3 128 Bit var, diğer markalarda da var... Hangisinden alacağımı bilemedim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Bana kalırsa ASUS marka kırmızı DDR3 128 Bit alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 sene o kartı kullandım ve gerçekten sıkıntılı bir deneyimdi. Kart biraz güçsüz kalıyor. Bütçenizi belirtirseniz bence daha iyi bir kart bulabilirsiniz. Ama illa bunu alacaksanız MSI model alabilirsiniz soğutması güzeldi.

5 yıl Asus'un R7 240'ını kullandım. AMD'nin sürücü sıkıntıları dışında bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Hatta kutusu yanımda. Çok hoşuma gitmişti zamanında kutusu.

Max 300 330.
Core 2 Quad Q9400 2.67 GHz
4 GB RAM
Bütçeme göre en uygun kart olarak da R7 240 ya da GT 730 falan olduğunu gördüm ASUS modeli MSI modeline göre 4 5 bazen 7 8 FPS daha düşük veriyor arada da 9 10 derece sıcaklık değişimi oluyor bu ileride sıkıntı yaratır mı cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
4 sene o kartı kullandım ve gerçekten sıkıntılı bir deneyimdi. Kart biraz güçsüz kalıyor. Bütçenizi belirtirseniz bence daha iyi bir kart bulabilirsiniz. Ama illa bunu alacaksanız MSI model alabilirsiniz soğutması güzeldi.

ASUS modeli çok ısındığı için ekstra bir soğutucu yapamaz mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı