R7 240 Nasıldır?

Daha fazla  
Arkadaşlar giriş seviyesi bir ekran kartı istiyorum, oyun için bu nasıl bir karttır ? Bütçe 200TL tavsiyeleri ve yorumları bekliyorum. 250W PSU yeterli gelecek midir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük ayarlarda 1080p çözünürlükte GTA 5'i akıcı oynatabilen bir karttır. Bütçenizi arttırabiliyorsanız R7 250 alabilirsiniz.

Ayrıca R7 240 testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eekran kartı fiyatına göre çok iyi arkadaşta var gta 5 i en düşükte 30 fps üstünde oynatıyor.

İki hafta önce R7 240'ı aldım 300 Watt PSU ile çalıştırıyorum gayet memnunum.

Giriş seviyesi olarak alınabilecek bir kart ama size R7 250 almanızı öneriyorum.

R7 240 4 GB modelini kullanıyorum gayet yeterli bir kart. Casper marka 300 Watt PSU ile kullanıyorum. Hiçbir sorun yok fakat alabilirsen R7 250 almanı öneririm. İstersen bir kaç oyunda FPS testi yapabilirim.

R7 240 4 GB modelini kullanıyorum gayet yeterli bir kart. Casper marka 300 Watt PSU ile kullanıyorum. Hiçbir sorun yok fakat alabilirsen R7 250 almanı öneririm. İstersen bir kaç oyunda FPS testi yapabilirim.

Test güzel fikir , yapabilirseniz memnun olurum özellikle LoL var ise birde işlemciniz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…