R7 240 Outlast 2 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Spade427

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar R7 240 ekran kartını idarelik taktım. Outlast 2 oynamak istiyorum fakat kaldırır mı? FPS açısından zevk vererek oynatır mı?

Sistem özelliklerim:

i3 10100F.
8 GB 3000 MHz RAM.
R7 240 2 GB 128 bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende GT730 4 GB DDR 3 vardı ve bildiğim kadarıyla hemen hemen aynı kartlar 2 GB olduğuna göre muhtemelen GDDR5tir, eğer öyleyse kaldırır bahsettiğim GT730 Outlast'ın ilk oyununu bile zor oynuyordum

Arkadaşlar R7 240 ekran kartını idarelik taktım. Outlast 2 oynamak istiyorum fakat kaldırır mı? FPS açısından zevk vererek oynatır mı?

Sistem özelliklerim:

i3 10100F.
8 GB 3000 MHz RAM.
R7 240 2 GB 128 bit.
Kaldırır,hocam.

Bende GT730 4 GB DDR 3 vardı ve bildiğim kadarıyla hemen hemen aynı kartlar 2 GB olduğuna göre muhtemelen GDDR5tir, eğer öyleyse kaldırır bahsettiğim GT730 Outlast'ın ilk oyununu bile zor oynuyordum

Ben niye sabit 60FPS oynayabilmiştim acaba? Orta ayarlarda bile kasmıyordu, siz nasıl zar zor oynayabildiniz?

Ben niye sabit 60FPS oynayabilmiştim acaba? Orta ayarlarda bile kasmıyordu, siz nasıl zar zor oynayabildiniz?

Diğer bileşenlerden olabilir ya da kasamın bakımsız olduğu içinde olmuş olabilir. Ama yeni Dust 2'ye geçildiği zamanda elimde GT730'lu sistemim vardı ve 40-50 FPS arası oynayabiliyordum 1920x1080 Full Low ayarlarda.

Hocam arada kafa dağıtmalık için gireceğim hiç mi zevk vermez. Bu arada Outlast 1 oynamadım direk 2'yi oynayacağım hikayede sıkıntı yaşar mıyım?

2. oyun zaten hikayeden kopuk olmuş, hikaye için 1. ve Whistleblower oynanılır. Ben 1. ve devam oyunu olan Whistleblower'ı çok rahat kaldıracağını düşünüyorum, 2'de de yaklaşık 30FPS alırsınız muhtemelen. En azından ben GT730 ile böyle bir deneyim elde etmiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı