R7 240 oyun performansı

muhammetrip

Femtopat
Daha fazla  
Sa. Benım: 4 GB RAM, Pentium Dual Core E6500 2.93 GHz'lık bir ıslemcım var. Yakın zamanda ekran kartı alacağım, AMD R7 240 4 GB'lik Valorant ve CS:GO'da kac FPS alırım? Bir de YouTube için Minecraft video çekilir mi 720p ya da 480p? Lutfen serı cevaplayın ona gore alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video çekemezsiniz. CS:GO da yetecektir. 1080P en düşük ayarlarda rahatlıkla oynatır.

Valorant en düşük ayarlarda 20 FPS, CS:GO 1024x800 25-30, Minecraft 80. Valorant tavsiye etmem. Ani düşüşler yaşarsınız.

Pentium E2220 ve HD 6150 1GB ile CS:GO'da 40 FPS alabiliyordum. Bu sistem eski sistemimden de iyi, bence rahatlıkla 60 FPS en düşük 1080p ayarında oynatacaktır.

Valorant en düşük ayarlarda 20 FPS, CS:GO 1024x800 25-30, Minecraft 80. Valorant tavsiye etmem. Ani düşüşler yaşarsınız.

Valorant da 45-60 FPS alıyor en düşükte. RAM ve SSD takviyesi yapılırsa ani düşüşler yaşıyacağını düşünmüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valorant da 45-60 FPS alıyor en düşükte. RAM ve SSD takviyesi yapılırsa ani düşüşler yaşıyacağını düşünmüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam oyundan da oluyor biraz ani donmalar. Herkeste var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı