B BukoRays Femtopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #1 Sistemim: Ryzen 3 1200 Gigabyte B450M S2H Crucial Ballistix 2x8 GB 3000MHz 480GB SanDisk SSD Plus Quadro R7 240 4 GB 128bit GDDR5 Ne yaparsam yapayım oyuna girdiğimde siyah ekran verip oyunu kapatıyor, ardından sürücü çöktü diyor.
Sistemim: Ryzen 3 1200 Gigabyte B450M S2H Crucial Ballistix 2x8 GB 3000MHz 480GB SanDisk SSD Plus Quadro R7 240 4 GB 128bit GDDR5 Ne yaparsam yapayım oyuna girdiğimde siyah ekran verip oyunu kapatıyor, ardından sürücü çöktü diyor.
A Annie Leonhart Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 299 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #11 BukoRays dedi: Sürüm önerir misiniz? Benim baktıklarım hata veriyor hep. Evet. Genişletmek için tıkla... Güncel sürümden önce yayınlanan sürücüye bakarsanız anlarsınız Artı 0 Eksi
BukoRays dedi: Sürüm önerir misiniz? Benim baktıklarım hata veriyor hep. Evet. Genişletmek için tıkla... Güncel sürümden önce yayınlanan sürücüye bakarsanız anlarsınız
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 6 9 Kasım 2021 #12 BukoRays dedi: R7 240 genel sorunu bu galiba adrenalin sıkıntı çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Benim RX 550'de de durduk yere aynı sorunu yaşadım birkaç gün önce, AMD'nin sitesinden tekrar indirdim kurdum düzeldi. BukoRays dedi: Sürüm önerir misiniz? Benim baktıklarım hata veriyor hep. Evet. Genişletmek için tıkla... Recommended yazanı indirmen gerekiyor bu arada diğeri sorun çıkartıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
BukoRays dedi: R7 240 genel sorunu bu galiba adrenalin sıkıntı çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Benim RX 550'de de durduk yere aynı sorunu yaşadım birkaç gün önce, AMD'nin sitesinden tekrar indirdim kurdum düzeldi. BukoRays dedi: Sürüm önerir misiniz? Benim baktıklarım hata veriyor hep. Evet. Genişletmek için tıkla... Recommended yazanı indirmen gerekiyor bu arada diğeri sorun çıkartıyor.
KS KS B BukoRays Femtopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #13 B773 dedi: Benim RX 550'de de durduk yere aynı sorunu yaşadım birkaç gün önce, AMD'nin sitesinden tekrar indirdim kurdum düzeldi. Recommended yazanı indirmen gerekiyor bu arada diğeri sorun çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunda orada ya, recommended sorun çıkartıyor, eski sürümler de gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
B773 dedi: Benim RX 550'de de durduk yere aynı sorunu yaşadım birkaç gün önce, AMD'nin sitesinden tekrar indirdim kurdum düzeldi. Recommended yazanı indirmen gerekiyor bu arada diğeri sorun çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunda orada ya, recommended sorun çıkartıyor, eski sürümler de gözükmüyor.
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 6 9 Kasım 2021 #14 BukoRays dedi: Sorunda orada ya recommended sorun çıkartıyor eski sürümlerde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Eski sürümünü kur o zaman, yapacak bir şey yok maalesef, yeni sürüm çıkınca yenisini kurarsın. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022 Artı -1 Eksi
BukoRays dedi: Sorunda orada ya recommended sorun çıkartıyor eski sürümlerde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Eski sürümünü kur o zaman, yapacak bir şey yok maalesef, yeni sürüm çıkınca yenisini kurarsın.
KS KS B BukoRays Femtopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #15 B773 dedi: Eski sürümünü kur o zaman, yapacak bir şey yok maalesef, yeni sürüm çıkınca yenisini kurarsın. Genişletmek için tıkla... Eski sürümlerini nasıl bulacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
B773 dedi: Eski sürümünü kur o zaman, yapacak bir şey yok maalesef, yeni sürüm çıkınca yenisini kurarsın. Genişletmek için tıkla... Eski sürümlerini nasıl bulacağım?
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 6 9 Kasım 2021 #16 BukoRays dedi: Eski sürümlerini nasıl bulacağım. Genişletmek için tıkla... Gir siteye alta kaydır çıkıyor zaten. Artı 1 Eksi
BukoRays dedi: Eski sürümlerini nasıl bulacağım. Genişletmek için tıkla... Gir siteye alta kaydır çıkıyor zaten.
KS KS B BukoRays Femtopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #17 B773 dedi: Gir siteye alta kaydır çıkıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, buldum. Artı 0 Eksi