R7 240 Oyunlarda Görüntü Bozulması ve Titreme

Orhan52

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım R7 240 PC'yi ilk açtığımda oyuna girince görüntü bozukluğu, titreme yapıyor ve her seferinde olmuyor reset attım mı düzeliyor. Sorunun kaynadığı ne olabilir? Ekran kartı bozuk mudur?
Driver son sürüm
windows 8.1
dual core e2140
2 GB RAM
250w PSU

video 1479129820
burda gözüyor nasıl bozuk olduğu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende MSİ R7 240 sahibiyim. Çok ufakta olsa titremeler oluyordu. Çıkardım tam oturdu mu diye kontrol ettim. Ve şimdiye kadar bir sıkıntı yaratmadı. Anakartındaki slotta da hata olmuş olabilir. Ekran kartında da hata olabilir. Zira kardeşin bilgisayarına aldığı Ram' lar çakma diye tabir edilen yan sanayi Kingston' larmış ve slotları bozdu zamanla.

Ben kartı yeni aldım bi iki hafta olmadı bu sorunu yapan başka bişey varmı dır yoksa kartmı bozuktur ?

Güncel

Şuan yeni sürümü yüklü daha bugün yükledim buna neden olan sorunları yazarsanız kendimde bakabilirim.

Bide bişey dicem kartı PC kapalıyken 5 10 kere tak çıkar yaptım , 5 kere felan driveri yükledim silip tekrar performansında düşüklük felan olurmu , bozulurmu?

Bozukluk bunları yapmadan önce vardı onu söyleyim

Şuan yeni sürümü yüklü daha bugün yükledim buna neden olan sorunları yazarsanız kendimde bakabilirim.

Bide bişey dicem kartı PC kapalıyken 5 10 kere tak çıkar yaptım , 5 kere felan driveri yükledim silip tekrar performansında düşüklük felan olurmu , bozulurmu?

Bozukluk bunları yapmadan önce vardı onu söyleyim
Nedeni hakkında çok bilgi sahibi değilim kusura bakma :(.Sadece bendede ara sıra dalgalanma yapıyordu o ekran kartı driverlarının en son sürümünü kurduktan sonra düzelmişti belki sizde de işe yarar dedim ama yaramamış.

Eğer monitör vga ise oyunlarda titreme yapar. Ama görüntüde ve renklerde sorun olmaz sadece dalgalanma olur. Çözümü ise monitör kablosunun topraklama kısmını bantla veya başka prize takmayı dene. Vga monitör analog olduğu için parazit yapıyor.

videoda gözüküyor zaten bozuklukmu titrememi ben pek emin degilim ne oldugundan deniyeyim bu çözümü olmassa tekrar bildiririm.

yok olmadı kardeşim denedim hala oluyor

Güncel

Başka neyden yapabilir bu VGA titremesi degil olay bozukluk.

Güncel

+

Hala çözümlenmedi.

Kart ara ara çizgiler beyaz ekran felan gösteriyor bu güç kaynagının yetersizliginden kaynaklanabilirmi ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı