R7 240 performansı çok düşük

ys3223

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Yakın zamanda AMD Radeon R7 240 ekran kartının 4 GB olan versiyonu aldım ama sistem özelliklerinin yüksek olmasına rağmen performans yerlerde.
Eskiden NVIDIA GeForce 9500 GT ekran kartım vardı ve onda da aynı performansı alıyordum. Sadece 5-10 FPS fark var arada ama iki ekran kartı arasındaki donanım farkı çok yüksek bu performansı artırmanın bir yolu var mı ya da sistemim darboğaz yapıyor olabilir mi?
Sistem.
1333 MHz 8 GB RAM.
Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz
600W olan bir PSU markasını tam bilmiyorum.
Esonic H61FHL diye bir anakart.

İşlemcin ekran kartına yetersiz geliyor bu yüzden darboğaz oluyor yani düşük FPS alman normal işlemcini yükseltmen gerek.

İşlemcin ekran kartına yetersiz geliyor bu yüzden darboğaz oluyor yani düşük FPS alman normal işlemcini yükseltmen gerek.

Emin miyiz hocam yakın zamanda işlemci alacak param yok bunun başka bir çözümü yok mudur?

Seni yanlış yönlendirmek istemem çok derin bilgilerim yok bilgisayar hakkında ama dediğim gibi görünüyor MSI Afterburner indirip oyunda işlemci ve ekran kartı kullanımına bakarsan daha kesin sonuç elde edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…