SchytE Hectopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2017 #11 KRALCAN dedi: Kart idare eder fakat o sistem çöp. Alınacaksa da GT 1030 alınmalı. Genişletmek için tıkla... Bir nvdia fanboyu
KRALCAN dedi: Kart idare eder fakat o sistem çöp. Alınacaksa da GT 1030 alınmalı. Genişletmek için tıkla... Bir nvdia fanboyu
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2017 #12 SchytE dedi: Bir nvdia fanboyu Genişletmek için tıkla... Git al R7 240 ve düşük FPS al. AMD fanboyu.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2017 #13 SchytE dedi: Bir nvdia fanboyu Genişletmek için tıkla... Haha demek öyle. Sana yardımcı oluyoruz hala daha yaranamıyoruz üstüne laf yiyoruz. Arkadaşın dediği gibi git al R7 240'ı paran ile rezil ol ne diyelim.
SchytE dedi: Bir nvdia fanboyu Genişletmek için tıkla... Haha demek öyle. Sana yardımcı oluyoruz hala daha yaranamıyoruz üstüne laf yiyoruz. Arkadaşın dediği gibi git al R7 240'ı paran ile rezil ol ne diyelim.
SchytE Hectopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2017 #14 Şakasına dedim nvdia fanboyunu dikkat çekme amaçlı. Ben ne amd fanboyuyum ne de nvdia ikisi arasında kalmış bir insanım
Şakasına dedim nvdia fanboyunu dikkat çekme amaçlı. Ben ne amd fanboyuyum ne de nvdia ikisi arasında kalmış bir insanım