R7 240 PSU Önerisi

Siz bütçeyi elinizde ki parçaları belirtin ona göre yorum yapalım.

Bütçe 600-650 lira. Ekran kartı ve psu için.
PSU için şunu seçtim everest almamaya karar verdim.
XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 400W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Cs go, lol, ets falan oynucam. İşlemcim çok iyi olmadığı için msi r7 240 alıp afterburner ile ayarlarını yükseltmeyi falan düşünüyorum daha iyi performans almak için. Ama şans eseri gezinirken Saphire r7 250 buldum 30 lira daha düşük fiyata. Hem daha düşük fiyat, hem daha iyi performans sadece markası sapphire ve afterburner yok sanırım.

Hocam o işlemci benim ana karta uymuyor sanki ya 775lga benim islemci bu 771miymis neymis galiba
Bu işlemciler 775 için modlanmis gönderiliyor. Kullandığım için öneriyorum gönül rahatlığı ile 775 anakartınıza alabilirsiniz

Bu işlemciler 775 için modlanmis gönderiliyor. Kullandığım için öneriyorum gönül rahatlığı ile 775 anakartınıza alabilirsiniz

Hocam anakartım MSI-7529... E5450 ile uyumsuzluk problemi olur mu? Bir de bu konularda hiç bilgim yok desem yeridir hocam işlemci hakkında. Aliexpressten aldığımda ürün bana ulaşınca direk takabilir miyim yani yoksa ayar vs yapmam lazım mı? Birde bu işlemcinin çok ısındığını falan duymuştum. Bende stok fan var. Bu işlemciyi aldığımda soğutma problemi falan da yaşar mıyım?
Satıcı bir de sitesinde şöyle demiş: " Biz iki seçenek: SLANQ ve SLBBM Herhangi bir gereksiniminiz varsa lütfen bize bir mesaj bırakın. " Siz bunlardan hangisini aldınız hocam ya da ben hangisini almalıyım bunlar ne demek fikriniz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…