R7 240 PSU tavsiyesi

MustafaFX

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba kısa kesicem. Sistemim:

İşlemci : AMD athlon x4 640 3.00 ghz 95w güç tüketimi
PSU: 300w everse +12v 17A <<
DVD/CD: yoktur
Bellek : 2X4 = 8 GB RAM
Bios : Dual bios
Mevcut Ekran kartı : MSİ 9800gt 1gb 256bit

GTA V i sorunsuz oynayabiliyorum ancak bazı kişiler r7 240 ile GTA V oynanamıyacağını söylüyor.

(Bahsi geçen ekran kartı >> MSI R7 240 Nvidia )

Araştırmalarıma göre R7 240 kullanmak isteyen kullanıcılar PSU'larının yetip yetmeyeceğini düşünüyor ve bu konu üzerine açılmış birçok konu var. Ama net bir cevap olmadığı dikkatimi çekti bende son konu olarak bu konuyu açmak istedim. Asıl soru : arkadaşlar yukarda verdiğim sistemime 4 gb 128 bit r7 240 alsam PSU /Darboğaz/ Uyum. sıkıntıları çekermiyim şimdiden teşekkürler...

Bazıları R7 240'ın 122 w max güç tükettiğini bazılarıda en fazla 35 w tükettiğini söylüyor bilgili birisi cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA V i sorunsuz oynayabiliyorum ancak bazı kişiler r7 240 ile GTA V oynanamıyacağını söylüyor.
Takma o kişileri R7 240 720p de GTA 5 i rahat bir şekilde oynatır. Hatta 1080p de de oynatır ama FPS problemi olur. PSU'n R7 240 için yeter bir problem olmaz. R7 240 30W tüketiyor. Ve de piyasadaki en az güç tüketen kartlardan biri. 9800GT ye PSU yetiyorsa hayli hayli R7 240 a da yeter. Ama sana tavsiyem alabiliyorsan R7 250 alman emin ol farkı hissedersin.

Son düzenleme:
Bilgin İçin Teşekkür Ederim. ben bütçeyi birazcık arttırdım'da 650 tl civarı bir bütçeye sahibim r7 265 düşünüyorum ve de yeni bir 80 plus psu. Rica etsem, bunlar sistemimle uyumlumu söyleyebilirmisiniz?

Yardımlarınızdan Dolayı Teşekkür Ederim. şubatın 5'inde power + kartı temin edince bu sistemle aldığım fps yi sizlerede ulaştırırım.

Sanırım bütçemi daha fazla zorlayamayacağım ama bilgi için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…