Araştırmalarıma göre R7 240 kullanmak isteyen kullanıcılar PSU'larının yetip yetmeyeceğini düşünüyor ve bu konu üzerine açılmış birçok konu var. Ama net bir cevap olmadığı dikkatimi çekti bende son konu olarak bu konuyu açmak istedim. Asıl soru : arkadaşlar yukarda verdiğim sistemime 4 gb 128 bit r7 240 alsam PSU /Darboğaz/ Uyum. sıkıntıları çekermiyim şimdiden teşekkürler...
Bazıları R7 240'ın 122 w max güç tükettiğini bazılarıda en fazla 35 w tükettiğini söylüyor bilgili birisi cevaplarsa sevinirim.
Takma o kişileri R7 240 720p de GTA 5 i rahat bir şekilde oynatır. Hatta 1080p de de oynatır ama FPS problemi olur. PSU'n R7 240 için yeter bir problem olmaz. R7 240 30W tüketiyor. Ve de piyasadaki en az güç tüketen kartlardan biri. 9800GT ye PSU yetiyorsa hayli hayli R7 240 a da yeter. Ama sana tavsiyem alabiliyorsan R7 250 alman emin ol farkı hissedersin.
Bilgin İçin Teşekkür Ederim. ben bütçeyi birazcık arttırdım'da 650 tl civarı bir bütçeye sahibim r7 265 düşünüyorum ve de yeni bir 80 plus psu. Rica etsem, bunlar sistemimle uyumlumu söyleyebilirmisiniz?