R7 240 PUBG Mobile Takılma Sorunu

uguratakan

Megapat
Yer
visor01 @ istikram.
Daha fazla  
Meslek
Mobil Uygulama Geliştirici
Merhabalar. Anakartın sitesinden tüm sürücüleri AMD'nin sitesinden de R7 240'ın sürücüsünü kurdum PUBG Mobile oynarken, özellikle büyük ekrandayken anlık takılmalar droplar yiyorum durduk yere. SSD'im laptopdayken (İ5 3210M) hiçbir sorun olmadan akıcı ve aşırı ayarlarda oynuyordum. SSD'nin bozuk olduğunu düşünmüyorum. RAM'leri de MemTest86 ile 1 saat 40 dakika kadar test ettirdim bir sorun gözükmedi. Neden böyle bir şey yaşıyor olabilirim?
Intel Pentium G4400
4 GB RAM
R7 240
Kingston A400 120 GB SSD
Windows 10 Home

Ben RAM'de de bir problem olduğunu sanmıyorum. PUBG Mobile emulatör üzerinden oynandığı için bilgisayarın donanımını tam anlamı ile kullanamıyor o yüzden bu tür droplar vs. giriyor. GTX 1060'lı bir sistemde bile kasabiliyor bazen.

Ram yetmezliği ilk akla gelen problem. Arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin. Gözünüzün önünde olmayan (güncelleme gibi) pek çok şey çalışıyor olabilir.

Ram az ama ramden çok uygulama sorunlu.
Ram yetmezliği ilk akla gelen problem. Arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin. Gözünüzün önünde olmayan (güncelleme gibi) pek çok şey çalışıyor olabilir.
RAM yetmezliği olarak düşünüyorum sisteminiz yeterli.
4GB RAM olan laptobum da böyle bir sorun yoktu Güncellemeleri format biter bitmez kapattım otomatik yüklemesin diye

Siz ne kadar kapatsanız da, güncelleme yinede devam edecektir. Güncelleme haricinde de pek çok uygulama arka planda çalışır. Mesela Chrome'dan çıkmama rağmen arka planda çalışmaya devam ettiğini gördüğümde hemen operaya geçiş yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…