Patriot 120GB kullanıyorum ben ve gerçekten güzel. Tavsiye ederim.
SSD Plus'un sorunlu olduğu söyleniyor. Bence WD Green, Apacer Panther ve HyperX Fury, Fury 3D modellerinden birini tercih etmeli.SanDisk SSD Plus 120GB 530MB-310MB/s Sata 3 2.5” SSD Fiyatı
SanDisk SSD Plus 120GB 530MB-310MB/s Sata 3 2.5” SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kapasitesi belirtilmemiş.
WD Green 120 GB buldum düzeltiyorum mesajı. Biliyorum sorunlu olduğunu.SSD Plus'un sorunlu olduğu söyleniyor. Bence WD Green, Apacer Panther ve HyperX Fury, Fury 3D modellerinden birini tercih etmeli.
SSD sistem açılış hızı vs birçok yerde gözle görülür hızlandırır. Windows 10 kullanabilirsin zaten SSD tam performansını Windows 10'da gösteriyor. SATA girişleriniz SATA 2 mi SATA 3 mü? Ona göre bir SSD önerebiliriz.
Anakartım DDR2 P5KPL-AM.
SATA 2 destekliyor anakartınız. Maksimum alabileceğiniz okuma yazma hızı 300 MB Ti geçmeyecektir. Bu demek oluyor ki SSD'nin tam performansını alamayacaksınız. O yüzden kronik sorunu olmayan ortalama hıza sahip bir Kingston, WD, Hi-Level, Seagate gibi markalar düşünebilirsiniz. Kampanyaları kovalayın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.