ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 26 Haziran 2021 #11 Kaldırmaz kaldırır ama neyi kaldırır bilemem
Sailaner Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 26 Haziran 2021 #12 Humbel dedi: Düzenlemiştim ama olmamış kusura bakmayın. Kendisi çok istiyor oynamayı. Hiç mi şans yok? Genişletmek için tıkla... Oynaması için çok zorlaması gerek. Grafikleri vesaire en düşüğe alması gerek ama o kalitede bir oyunu 15-20 FPS ile oynamak ne kadar zevk verir emin değilim.
Humbel dedi: Düzenlemiştim ama olmamış kusura bakmayın. Kendisi çok istiyor oynamayı. Hiç mi şans yok? Genişletmek için tıkla... Oynaması için çok zorlaması gerek. Grafikleri vesaire en düşüğe alması gerek ama o kalitede bir oyunu 15-20 FPS ile oynamak ne kadar zevk verir emin değilim.
H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #13 maleniaa dedi: Oyunu indirecek kadar alanı var mı da? Genişletmek için tıkla... 500gb hdd + 120gb ssdsi olduğunu söyledi
maleniaa dedi: Oyunu indirecek kadar alanı var mı da? Genişletmek için tıkla... 500gb hdd + 120gb ssdsi olduğunu söyledi
Barbaro Femtopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #14 maleniaa dedi: Oyunu indirecek kadar alanı var mı da? Genişletmek için tıkla... 500 GB hard disk var hocam. maleniaa dedi: Oyunu indirecek kadar alanı var mı da? Genişletmek için tıkla... 500 GB hard disk var hocam depolamada sıkıntı yok.
maleniaa dedi: Oyunu indirecek kadar alanı var mı da? Genişletmek için tıkla... 500 GB hard disk var hocam. maleniaa dedi: Oyunu indirecek kadar alanı var mı da? Genişletmek için tıkla... 500 GB hard disk var hocam depolamada sıkıntı yok.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #15 Barbaro dedi: 500 GB hard disk var hocam. 500 GB hard disk var hocam depolamada sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Kanka başka oyun bakalım sana.
Barbaro dedi: 500 GB hard disk var hocam. 500 GB hard disk var hocam depolamada sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Kanka başka oyun bakalım sana.
Barbaro Femtopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #16 Önereceğiniz bir oyun varmı hikayeli olsun sistemim yukarıda yazıyor pc yi bugün topladım zaten oyun arıyorum
Önereceğiniz bir oyun varmı hikayeli olsun sistemim yukarıda yazıyor pc yi bugün topladım zaten oyun arıyorum
maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #17 Barbaro dedi: Önereceğiniz bir oyun var mı hikayeli olsun sistemim yukarıda yazıyor PC'yi bugün topladım zaten oyun arıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Stadia'dan RDR 2 alıp oynayabilirsiniz. İnternetiniz iyiyse tabii ki. maleniaa dedi: Hocam Stadia'dan RDR 2 alıp oynayabilirsiniz. İnternetiniz iyiyse tabii ki. Genişletmek için tıkla... Ama onun için hem Stadia üyeliği hem de sadece Stadia üzerinden RDR 2 almanız lazım diye biliyorum.
Barbaro dedi: Önereceğiniz bir oyun var mı hikayeli olsun sistemim yukarıda yazıyor PC'yi bugün topladım zaten oyun arıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Stadia'dan RDR 2 alıp oynayabilirsiniz. İnternetiniz iyiyse tabii ki. maleniaa dedi: Hocam Stadia'dan RDR 2 alıp oynayabilirsiniz. İnternetiniz iyiyse tabii ki. Genişletmek için tıkla... Ama onun için hem Stadia üyeliği hem de sadece Stadia üzerinden RDR 2 almanız lazım diye biliyorum.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #18 İnternetiniz iyiyse Geforce Now kullanabilirsiniz.
maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #19 BrnKrkz dedi: İnternetiniz iyiyse GeForce NOW kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GFN'de RDR 2 yok.
BrnKrkz dedi: İnternetiniz iyiyse GeForce NOW kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GFN'de RDR 2 yok.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #20 maleniaa dedi: GFN'de RDR 2 yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam kusura bakmayın.