Merhabalar.
Benim bilgisayarımda ekran kartı yok onboard var oda bi yere kadar yetiyor.
Ben giriş seviyesi oyun kartı almayı düşünüyorum uygun fiyata oynadığım 2 oyun var. Point blank ve Lol çoğu kişi bilir bu oyunları çoğu sistem kaldırır ve onboard ekran kartı yeterlidir oynamak için ama ben giriş seviyeside olsa ekran kartı almak istiyorum. Ekran kartı ile kalmayıp Asus 144HZ 1 MS monitör bu sisteme bu monitör gereksiz diyenler olacak. İleriye dönük almak istiyorum zaten genelde Point blank oynuyorum ve oyun 75 Hz ile kısıtlı ama ileride diğer oyunlara da merak salarsam diye böyle monitör almayı düşünüyorum .
120 GB SSD
4GB GDDR3
Msı R7 240 ekran kartını almayı düşünüyorum. Bu ekran kartı Point blank'da rahatça 75 FPS vereceğini düşünüyorum çünkü onboard ekran kartı 55-60 FPS arası veriyor ileride bunu da Upgrade etmeyi düşünüyorum. Tecrübesi olanlar lütfen bi yorum yaparsalar sevinirim. : MSI R7 240 LP V1 DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
Sistem özelliklerim:
i3 3240
4GB RAM 1600MHz
Anakartım Exper'in anakartı tam hatırlamıyorum ama DDR3
500GB Harddisk
Sanırım 300w'ta güç kaynağım var.
Ben MSI R7 240 kullanıyorum. Memnunum karttan tavsiye ederim. Oynayacağın oyunlar için kartın stok hızı yeterli olur yani overclock ile uğraşmana gerek yok. Bence tek sorunu fanın sesli çalışması bende bu fanı aldım ve ses sorunu çözüldü. Kartın bence başka eksi yönü yok.