Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 14 Eylül 2020 #21 MetehanSavas dedi: Kanıt attım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf o. Açmasına açar, kasar oynayamazsın.
MetehanSavas dedi: Kanıt attım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf o. Açmasına açar, kasar oynayamazsın.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #22 Furkan_D dedi: Fotoğraf o. Açmasına açar, kasar oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Video atılabiliyor mu burada videosunu atayım.
Furkan_D dedi: Fotoğraf o. Açmasına açar, kasar oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Video atılabiliyor mu burada videosunu atayım.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 14 Eylül 2020 #23 MetehanSavas dedi: Video atılabiliyor mu burada videosunu atayım. Genişletmek için tıkla... YouTube videosunu at oradan buraya yolla bakiyim, FPS gözüksün.
MetehanSavas dedi: Video atılabiliyor mu burada videosunu atayım. Genişletmek için tıkla... YouTube videosunu at oradan buraya yolla bakiyim, FPS gözüksün.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #24 Furkan_D dedi: YouTube videosunu at oradan buraya yolla bakayım, FPS gözüksün. Genişletmek için tıkla... Afterburner kurulu değil uğraştırma beni kaydını alayım zaten Max 60 FPS veriyor anlaşılır. MetehanSavas dedi: Afterburner kurulu değil uğraştırma beni kaydını alayım zaten Max 60 FPS veriyor anlaşılır. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile max 60 FPS. Furkan_D dedi: O ekran kartıyla doğru düzgün oyun oynayamazsınız. Fiyatı pahalı biraz. PUBG Mobile oynatır ama GTA 5 konusunda sıkıntı yaşarsınız kendim de kullandım oradan biliyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci taşıyor GTA 5 yüksek düşük ayarlar 50 40 FPS arası. Mike_Wazowski dedi: Çok zor. Genişletmek için tıkla... Haklısın galiba 2000 liraya vereceğim 2000 eder mi her şeyiyle. Son düzenleme: 14 Eylül 2020
Furkan_D dedi: YouTube videosunu at oradan buraya yolla bakayım, FPS gözüksün. Genişletmek için tıkla... Afterburner kurulu değil uğraştırma beni kaydını alayım zaten Max 60 FPS veriyor anlaşılır. MetehanSavas dedi: Afterburner kurulu değil uğraştırma beni kaydını alayım zaten Max 60 FPS veriyor anlaşılır. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile max 60 FPS. Furkan_D dedi: O ekran kartıyla doğru düzgün oyun oynayamazsınız. Fiyatı pahalı biraz. PUBG Mobile oynatır ama GTA 5 konusunda sıkıntı yaşarsınız kendim de kullandım oradan biliyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemci taşıyor GTA 5 yüksek düşük ayarlar 50 40 FPS arası. Mike_Wazowski dedi: Çok zor. Genişletmek için tıkla... Haklısın galiba 2000 liraya vereceğim 2000 eder mi her şeyiyle.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 15 Eylül 2020 #26 Çok aşırı pahalıya mal satıyorsun haberin olsun. Muhtemelen klavyenin ışığına falan heves etti. Bu sistemin hakkı 1500 TL anca.
Çok aşırı pahalıya mal satıyorsun haberin olsun. Muhtemelen klavyenin ışığına falan heves etti. Bu sistemin hakkı 1500 TL anca.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #27 277662 dedi: Çok aşırı pahalıya mal satıyorsun haberin olsun. Muhtemelen klavyenin ışığına falan heves etti. Bu sistemin hakkı 1500 TL anca. Genişletmek için tıkla... Galiba haklısın içime sinmedi 1700 liraya satmayı düşünüyorum sizce 1700 eder mi? berkantteam dedi: PUBG Mobile bile oynatmaz. Genişletmek için tıkla... HDR aşırı 60 FPS oynatıyor.
277662 dedi: Çok aşırı pahalıya mal satıyorsun haberin olsun. Muhtemelen klavyenin ışığına falan heves etti. Bu sistemin hakkı 1500 TL anca. Genişletmek için tıkla... Galiba haklısın içime sinmedi 1700 liraya satmayı düşünüyorum sizce 1700 eder mi? berkantteam dedi: PUBG Mobile bile oynatmaz. Genişletmek için tıkla... HDR aşırı 60 FPS oynatıyor.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.239 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #28 Böyle bir işlemci yok.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #29 SHER-LOCKED dedi: Böyle bir işlemci yok. Genişletmek için tıkla... SHER-LOCKED dedi: Böyle bir işlemci yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar dedi etmez diye bende arkadaşıma kazık atmak istemiyorum bu 1700 eder mi? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (18).png 93,6 KB · Görüntüleme: 40
SHER-LOCKED dedi: Böyle bir işlemci yok. Genişletmek için tıkla... SHER-LOCKED dedi: Böyle bir işlemci yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar dedi etmez diye bende arkadaşıma kazık atmak istemiyorum bu 1700 eder mi?