R7 240 sistem 455 TL için nasıldır?

Merhaba sosyal, bugün sizler sayesinde aldığım PC'yi sizlere anlatmak istedim. Şu ana kadar sorduğum tüm soruları cevaplayan hocalarıma teşekkür ederim. Özellikleri şöyle:
Ekran kartı: R7 240 (2.5 sene garantili)
İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU 9400.
RAM: 4 GB Kingston 1333 MHz RAM, 8'e yükselteceğim.
Depolama birimi: 160 GB Samsung HDD, SSD almayı düşünüyorum.
Anakart: ASUS P5G41T-M lx 1333 MHz O.C
PSU: 600W Everest (Everest'in berbat olduğunu biliyorum fakat ekran kartını aldığım şahıs yanında bedavaya verdiği için kullanıyorum.)
Kasamın özellikleri bunlar arkadaşlar sizce fiyatına göre nasıl olmuş? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu fiyata güzel hocam.

RAM'i 8 GB yap RGB kasa al rahat 1800'e satarsın.

2000'e bile alırlar.

Evet hocam aklımda RGB kasaya almak vardı fakat satmak yerine PS4 ile takaslamayı düşünüyorum.

Hocam PS4 alırsan Slim ya da Pro al hem daha yeni ve stabil cihazlar hem kollar V2 cuh numarasından ne zaman üretildiğini görebilirsin slimde en yeni cuh 2216b 2216a Pro'da 7216b Slim'deki a olan 500GB b olan 1TB PS4 alırken sor bence ilk sahibi misiniz diye 3.el PS4 alma ilk çıkan PS4'ten parlak kasayı alma kronik sorunlu mat kasayı uygun fiyata bulursan alabilirsin hocam ama en az 5 yıllık cihaz almış olacaksın bu seferde o yüzden 4K TV varsa PS5 Pro al 4K TV yoksa FPS'yi çok önemsemiyorsan çok grafik takıntın yoksa Slim seni 3 yıl götürür.

4k tv var hocam ama ps5 pro da almak yerine pc toplamak daha mantıklı gibi geliyor.

Kontrol ederken HDMI kablosunu oynat ucundan görüntü gidiyorsa CD girişlerini kontrol et 4 5 kere CD'yi tak çıkar kolların tuşlarına bak PS4'ün üstündeki tuşları kontrol et arkasında etiket oluyor etiket yoksa cihaz açılmış demektir varsa açılmamıştır USB yuvalarını kontrol et yarım saat oyun oyna PS4'te fan sesi çok fazla oluyorsa PS4 ısınıyorsa o cihazı alma. Etrafına bak PS4'ün vuruk çatlak falan var mı sıkıntısı yoksa alabilirsin.
4K TV var hocam ama PS5 Pro da almak yerine PC toplamak daha mantıklı gibi geliyor.

Sen bilirsin hocamda PS5 10 yıl götürür seni PC toplamaya değmez bence dolar bu kadar yüksekken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…