R7 240 sistem GTA 5 kaldırır mı?

Bazı sorularım var. Oynamak derken nasıl oynamak ?

Adı "GTA 5" olup "GTA SA" grafiklerinde mi ?
Telefon ekranı çözünürlüğünde mi ?
Yoksa ortalama bir ayarda 20 FPS piksel piksel anadolu mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük ayarlarda 55 FPS civarı oynayacaksın. Ben direk RivaTuner ile 50 FPS'ye sabitledim kafam rahat :D

FHD'de normal ayarda 30+ FPS alırsın HD de normal ayar 40+ görürsün.
Gene ezberci bir arkadaşımız daha. Direk 40 FPS diyin geçin siz. İllaki sana kanıtlamam için video çekmem gerek herhalde. Uçak kullanımı sırasında sabit 60 FPS. Şehir içinde ise 50 FPS civarı geziyor. Böyle konuşacaksanız konu dışında takılın siz. Technopat testi yanlış bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gene ezberci bir arkadaşımız daha. Direk 40 FPS diyin geçin siz. İllaki sana kanıtlamam için video çekmem gerek herhalde. Uçak kullanımı sırasında sabit 60 FPS. Şehir içinde ise 50 FPS civarı geziyor. Böyle konuşacaksanız konu dışında takılın siz. Technopat testi yanlış bu arada.
Size demedim ilk yorum yapan arkadaşa dedim 60 FPS tabii görebilir şehir içi 30-40-50 görmesi normal ilk yorum yapan arkadaşımız 20 FPS demesine şikayet ettim.

Size demedim ilk yorum yapan arkadaşa dedim 60 FPS tabii görebilir şehir içi 30-40-50 görmesi normal ilk yorum yapan arkadaşımız 20 FPS demesine şikayet ettim.
Kusuruma bakmayın o zaman. :utanç:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı