R7 240 sistem kasıyor

JadieN

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, forumda ilk postum, yanlışım ve kusurum olduysa affola.

Bilgisiyarım Windows 10 Pro'ydu. Metin 2 gibi (düşük bir oyunda) kastığı için Windows 8.1 yapma kararı aldım. Fakat bunda da kasıyor.

Bilgisiyarımın özellikleri ise;

• Ekran kartı: AMD R7 240
  • RAM: 8 GB
  • 240 GB SSD
  • İşlemci: AMD Atlhon (tm) ll X4 640 Processor 3.0 GHz

Eksik varsa kusura bakmayın. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Tek çarem kaldı, o da Windows 7 yapmak sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi yerlerde kasıyor Metin2'de? 1. köy ise yapacak bir şey yok çünkü işlemciniz güçsüz. Tek çekirdek performansı odaklı çalıştığı ve oyun optimizasyon özürlü olduğu için 10. nesil Intel veya 5. nesil Ryzen bile alsanız bir yerden sonra 1. köyde o siyah ekranı ve düşük FPS olayını yaşıyorsunuz.

Ne gibi yerlerde kasıyor Metin 2'de? 1. köy ise yapacak bir şey yok çünkü işlemciniz güçsüz. Tek çekirdek performansı odaklı çalıştığı ve oyun optimizasyon özürlü olduğu için 10. nesil Intel veya 5. nesil Ryzen bile alsanız bir yerden sonra 1. köyde o siyah ekranı ve düşük FPS olayını yaşıyorsunuz.

Merhaba hocam, cevap için çok teşekkürler. Fakat arkadaşlarla 1V1 vs atarken kasma geçiriyor 6 ay önce bırakmıştım oyunu vslik server oynadığım için kendi aramızda atıyoruz, 6 ay önce hiç kasmıyordu ve video da alabiliyordum fakat en düşük çözünürlükte kasıyor şu an. Eskiden de bu işlemciyi kullanıyordum fakat kasma yapmıyordu. Arkadaşlara soruyorum kasması imkansız diyor hocam.

Pvp sunucusunda oynuyorsanız yine sunucuyla da alakalı olabilir. Bazı sunucularda düşük FPS ve anlık düşüşler bende de oluyordu. Onun dışında sürücülerinizi güncel tutup güzel bir virüs taraması yapın bilgisayarınıza.

Cevap için çok teşekkürler hocam evet pvp oynuyorum, fakat dün format attım 8.1 yaptım bilgisayarı. O yüzden virüs taramasının etki edeceğini sanmıyorum ekran kartını vb. elle kurdum hep. Bir türlü çözemedim 5-6 ay önce çalıştığım için bırakmıştım kasmıyordu. Pandemiden dolayı gireyim dedim kasıyor vallahi hocam. Windows 7 yapsam düzelir mi diye düşünüyorum. Sistemi benden kötü olanların PC'si bile kasmıyormuş. Kasması imkansız diyorlar.

Düzelebilir bir şey diyemem ama Windows 7 desteği kesildiği için geçmeyin bence. Dediğiniz gibi boş bir köyde kasması normal değil. TR'de Marmara ve Anadolu sunucuları gibi kalabalık sunucuların pazar yerleri ve 1. köyünde kasma yaşasanız normal derim. SSD ve yeterli miktarda RAM bulunuyor sisteminizde Windows 10 deneyebilirsiniz. Tek çekirdek performansı için büyük nimet olan 1909 güncellemesi sizin için bir tık daha iyi olabilir.

Düzelebilir bir şey diyemem ama Windows 7 desteği kesildiği için geçmeyin bence. Dediğiniz gibi boş bir köyde kasması normal değil. TR'de Marmara ve Anadolu sunucuları gibi kalabalık sunucuların pazar yerleri ve 1. köyünde kasma yaşasanız normal derim. SSD ve yeterli miktarda RAM bulunuyor sisteminizde Windows 10 deneyebilirsiniz. Tek çekirdek performansı için büyük nimet olan 1909 güncellemesi sizin için bir tık daha iyi olabilir.
Windows 10'dan yana asla yüzüm gülmedi dostum :D hep kasarak oynamışımdır. 2004 Windows 10 Pro atmışlar bilgisiyarcı arkadaş. oynatılmayacak şekilde kasıyordu. Desteği kesilmesi benim için önemli değil yeter ki kastırmasın ( mantığıyla yürüyorum hocam ya )

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı