Arkadaşlar merhaba bilgisayarım R7 240 Ryzen 5600G bir sistem biliyorum diyecekleriniz olacaktır sadece işlemciyi kullan diye evet arkadaşlar işlemciyi bende çok kullanmak istiyorum fakat ekran kartı ile kullanmak zorundayım. Malum APU bir sisteme 10 bin TL verip monitöre param kalmadı, her neyse arkadaşlar dediğim gibi bu sistemle şu an Marvels Spider-Man iniyor ve oynamayı düşünüyorum. Max kaç FPS alırım?
Bu arada işlemcinin dahili grafik kartı olduğu için ben bir 30 FPS alırım diye düşünüyorum yalnız şundan korkuyorum acaba bilgisayar daha yeni şu an zaten fazla yük binip yanar mı diye korkuyorum. Sonuç olarak ağır bir oyun sizce indireyim mi yoksa indirmeyeyim mi? Ve en önemlisi oynatır mı, hiç fark etmiyor arkadaşlar görüntü kalitesi vs. Ben şu an oyunu 30 FPS oynamak istiyorum oynatır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
(Arkadaşlar bir de sizden şunu istiyorum eğer bu oyunu oynatmıyorsa ya da çok düşük FPS'lerde oynatıyorsa bana işlemci yönünden daha ağır basan oyunlar önerir misiniz Valorant tarzı olmasın )