Arkadaşlar elimde konu başlığında belirttiğim karttan var (Sapphire 4 GB),kardeşime bir kasa toplamak istiyorum Max 1.5-2K bandında diğer gerekli bileşenleri toplamak mümkün mü? Mümkünse yardımlarınızı bekliyorum. Güç kaynağını dahil etmeyebilirsiniz.
Arkadaşlar elimde konu başlığında belirttiğim karttan var (Sapphire 4 GB),kardeşime bir kasa toplamak istiyorum Max 1.5-2K bandında diğer gerekli bileşenleri toplamak mümkün mü? Mümkünse yardımlarınızı bekliyorum. Güç kaynağını dahil etmeyebilirsiniz.
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
500W güç kaynağım var upgrade yapmayı düşünüyorum, şuan kullandığım kart için dönüştürücü kullanmak zorunda kalmıştım. Bu güç kaynağını belirttiğim ekran kartıyla bir süre kullandım. Kardeşimin şuan için pek bi indirme yapacağını düşünmediğimden ssd almak daha mantıklıdır diye düşünüyorum. Teşekkürler bu arada
500W güç kaynağım var upgrade yapmayı düşünüyorum, şu an kullandığım kart için dönüştürücü kullanmak zorunda kalmıştım. Bu güç kaynağını belirttiğim ekran kartıyla bir süre kullandım. Kardeşimin şu an için pek bir indirme yapacağını düşünmediğimden SSD almak daha mantıklıdır diye düşünüyorum. Teşekkürler bu arada.