R7 240 Sistem Toplama

IIjesusII

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyun için sistem topladım pek anlamıyorum ama toplamaya çalıştım. GTA 5, battelfield 1, CS:GO, minecraft ve yeni çıkan oyunları yüksek performans ayarında ya da orta ayarlarda kaç FPS alırım kasar mı? Yardımınız için simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu söylediğin ekran kartı 1280x720 ayarlarda oynayabilirsin. 720p de Battlefield 1 30 fpsde, CS:GO 50 fpsde, GTA 5 30 fps'de oynarsınız. Güncel oyunları bazılarını belki açar. Bazılarını açmaz. Bütçeniz tam olarak ne kadar söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

bütçen nekadar ?
1000, 1200tl arası

Bu fps değerleri kötü müdür kasar mı yani? Ayrıca bir şey daha soracağım bu işlemcide kaç çekirdek var yoksa da çekirdek olması şart mıdır?

Son düzenleme:
@IIjesusII o işlemci 4 çekirdekli ama mimarisi kötü, benchmark testlerinde i3 6100 onu tokatlıyor. Yine de oyunlar için gerçek 4 çekirdeğe sahip olması avantaj.

Kardeşim böyle bir sistem topladım kasa ve psu olarak daha düşük model seçilebilirdi bütçeyi biraz aştı tabi ama bu sistem ile 1366x768 ayarlarda dediğin oyunlarda HD Graphics ile 30-40 fps alabilirsin ve ileride canın istediği zaman birtane de ekran kartı takar canavar gibi oyun oynarsin bence güncel sistem toplaman için böyle bir tavsiyede bulundum.

kesinlikle arkadaşın önerdiği sistemi almalısın. O ekran kartı fiyatına göre en iyi kart
Sitede testleri mevcut bakabilirsin. İşlemciyi Athlon X4 860K yapman daha iyi olabilir. Çok bir fiyat farkı yok

@Silinen üye ben de Athlon X4 860K düşündüm ama arada 80 lira civarı bir fark var. Arkadaş 1000-1200 lira arası sistem istiyorum dediği için o işlemciyi koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…