R7 240 sistem Valorant oynatır mı?

hilmiyildzx

Decapat
Daha fazla  
  • İşlemci: R5 3600.
  • 16 GB RAM.
  • R7 240 ekran kartı.

Bu sistem Valorant ve benzeri oyunları oynatır mı? Eski ekran kartım AMD Radeon HD5670 Valorant oynayabiliyordum. 80 ila 100 FPS alabiliyordum bu ekran kartının oyun test videolarına baktım eski ekran kartımdan iyi FPS alıyordum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
  • İşlemci: R5 3600.
  • 16 GB RAM.
  • R7 240 ekran kartı.

Bu sistem Valorant ve benzeri oyunları oynatır mı? Eski ekran kartım AMD Radeon HD5670 Valorant oynayabiliyordum. 80 ila 100 FPS alabiliyordum bu ekran kartının oyun test videolarına baktım eski ekran kartımdan iyi FPS alıyordum. Teşekkürler şimdiden.

Oynatır evet ama bir 1050 Ti falan alsan rahat 200'ü görürsün bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alma dostum elinde yoksa R7 240'a para verme hiç belli olmaz oynayamayabilirsin. Bütçen nedir?

Elimde GeForce GT 415 o da DirectX özelliği 10.1 oldugu için oyuna giremiyorum bende idarelikten alacağım çok para vermek istemediğmden dolayı 1K ya bunu bulabildim dediğim gibi yaza kadar kullanacağım.

Dostum aynı fiyata GTX 960 var hala R7 240 diretiyorsun. Herkes alma diyorsa vardık bir bildikleri demek ki. Eski AMD kartların bozuk çıkmayacağının garantisini kimse sana vermez. Kumar oynuyorsun.

Dostum aynı fiyata GTX 960 var hala R7 240 diretiyorsun. Herkes alma diyorsa vardık bir bildikleri demek ki. Eski AMD kartların bozuk çıkmayacağının garantisini kimse sana vermez. Kumar oynuyorsun.

Hocam zaten eski kartım AMD HD 5670 daha mı iyiydi R7 240 almakta hatamı yaptım? yaza kadar oynatsın yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı