D Darkside_Karanlık Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 RAM 4 Ekran kartı Amd R7 240 İşlemci Quad 9650 Bu sistemle Valorant GTA 5 kac FPS verir? Oynatır mı düşük ayarlar?
CharaButCatW Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz = Dell Vostro 3400 - Ekran Kartı = Intel Iris Xe, Nvidia Geforce MX330 - Ram = 16GB DDR4 - İşlemci = Intel Core i5 1135G7 2.4GHz Turbo Boost 4.2 GHz - Depolama = Western Digital Blue 1TB, 256GB SSD M.2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2024 #2 RAM arttır. Valorant'ta 60FPS altına düşmezsin. GTA 5 sıkıntı olur biraz. 30-40 FPS gibi.
Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ddr kaç bilmiyorum ama sağlam fps veriyor,forza 5'i bile açip oynatiyor hocam,tabi ddr3 falan ise videodaki performanstan daha kötü fps alabilirsiniz CharaButCatW dedi: RAM arttır. Valorant'ta 60FPS altına düşmezsin. GTA 5 sıkıntı olur biraz. 30-40 FPS gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam benchmarkina baktim 50 fps falan aliyor.Tabi arkadasta islemci kõtü fps daha dusuk olabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ddr kaç bilmiyorum ama sağlam fps veriyor,forza 5'i bile açip oynatiyor hocam,tabi ddr3 falan ise videodaki performanstan daha kötü fps alabilirsiniz CharaButCatW dedi: RAM arttır. Valorant'ta 60FPS altına düşmezsin. GTA 5 sıkıntı olur biraz. 30-40 FPS gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam benchmarkina baktim 50 fps falan aliyor.Tabi arkadasta islemci kõtü fps daha dusuk olabilir