R7 240 sistem yükseltme

Elers

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili dostlar, ilk olarak hayırlı ramazanlar. Forumda yeniyim ve birkaç sorum olacak. Benim bir sistemim var ama neyi yükseltsem bilemiyorum. Sizce neyi yükseltmeliyim ?

Anakart: MSI 970A-G43 AMD 970+ SB950 AM3+ DDR3 2133 MHz (O.C.)
Ekran Kartı: MSI R7 240 2GD3 LP V1 AMD Radeon DX 11.2
RAM: Kingston Hyperx 8 GB 1600 MHz CL9
İşlemci: AMD X4 FX-4300 8M 3.8GHz

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Şahsen daha verimli bir şekilde oyun oynayabilmek için ekran kartını yükseltmeni tavsiye edebilirim.
Peki teşekkürler ekran kartını not aldım, birde sistem DDR3 yeterlimi şuanda ?

Yapabiliyorsan işlemci ve ekran kartını ikisini birden yükselt. Yeni bir ektan kartı alırsan darboğaz yaşayabilirsin.
Cevabınız için teşekkürler not aldım, sizede soruyorum DDR3 yeterlimidir şuanda ?

Bütçe sıkıntı değil ama çok aşmak istemiyorum.

Peki teşekkürler ekran kartını not aldım, birde sistem DDR3 yeterlimi şuanda ?

Cevabınız için teşekkürler not aldım, sizede soruyorum DDR3 yeterlimidir şuanda ?

Bütçe sıkıntı değil ama çok aşmak istemiyorum.
Ram için soruyorsanız. Yeterli ram sıkıntı değil sistemde. Tabi ki de 2133 MHZ RAM daha çok iş yapar ama ilk önce ekran kartı ve işlemci değişmenizde fayda var. Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Ram için soruyorsanız. Yeterli ram sıkıntı değil sistemde. Tabi ki de 2133 MHZ RAM daha çok iş yapar ama ilk önce ekran kartı ve işlemci değişmenizde fayda var. Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Ekran kartı ilk önceliğim oldu, ram için değilde bildiğiniz gibi DDR4 sistemler topluyorlar DDR3'ün ömrü bitiyor gibi geliyor da bana oyüzden sormuştum.

O zaman sana tavsiyem
İŞLEMCİ - AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Önbellek 125W 32nm İşlemci
EKRAN KARTI - RX 480 (1 temmuz da satışa sunulacak , tahmini fiyatı = 800 - 1000 arası)
Teşekkürler bunları not aldım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı