fthclhanok1 Yoctopat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 Merhaba başlıkta belirttiğim gibi BIOS'a giremiyorum Anakart: Asboard H61 DDR3 USB 3.0 1155PIN mATX anakart. Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bütün tuşları tek tek denedim bilgisayar açılırken F2 F12 vesaire hepsini denedim fakat BIOS'a giremedim yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi BIOS'a giremiyorum Anakart: Asboard H61 DDR3 USB 3.0 1155PIN mATX anakart. Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11 Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bütün tuşları tek tek denedim bilgisayar açılırken F2 F12 vesaire hepsini denedim fakat BIOS'a giremedim yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 18 Aralık 2022 #2 Delete tuşuna sürekli basmayı denediniz mi?
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #3 PC aciliyorsa Windows'dan girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PC aciliyorsa Windows'dan girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fthclhanok1 Yoctopat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #4 enversosa dedi: Delete tuşuna sürekli basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çalışmadı daghanmustafa dedi: PC aciliyorsa Windows'dan girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... uefi Seçeneği Yok Windows 11 Kullanıyorum Bu Arada Bilmem Fark Edermi Ama @Recep Baltaş Hucam Varmı Bi Tavsiyeniz Son düzenleme: 18 Aralık 2022
enversosa dedi: Delete tuşuna sürekli basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çalışmadı daghanmustafa dedi: PC aciliyorsa Windows'dan girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... uefi Seçeneği Yok Windows 11 Kullanıyorum Bu Arada Bilmem Fark Edermi Ama @Recep Baltaş Hucam Varmı Bi Tavsiyeniz