R7 240 sistemde FPS değerleri nasıl olur?

A13BionicPlus

Centipat
Yer
KKTC
Daha fazla  
Meslek
English Language Class Student.
Merhabalar, benim sorum şu şekilde. 7 yıllık bir bilgisayar kullanıyorum, aşağıya sistem özelliklerini, ve FPS değerlerini yazacağım.

Ekran kartı: ATI Radeon HD 7350.
RAM: 4 GB.
İşlemci: Intel(r) Celeron(r) CPU G1610 2.60GHz.
Valorant = en düşük ayarlar, 25-30 FPS.
Minecraft = normal dünyaya girince 50-70 arası. Sunuculara girince 200'den aşağıya düşmüyor.
FiveM = giriş ekranı bile açılmıyor :D
Samp/Mta = en fazla 50 FPS aldı, fakat hep drop yiyor.

Yeni alacağım sistemin özellikleri;
Ekran kartı: AMD Radeon R7 240 4 GB.
İşlemci: Intel i5 3.nesil. 2.8GHz, Turbo ile 3.7'ye çıkıyor.
RAM: 16 GB RAM.
Sizce ben bu sisteme geçince, oyunlarda ki FPS değerlerim kaça çıkar? Çağ atlar mıyım :D
not: Bu sistemi 4.700TL'ye alıyorum. Siparişini verdim.

Evet İzoly dostum?
Dostum ben 7 yıldır bu bilgisayarı kullanıyorum. Bütçem İzoly N12X Almaya yetti. Sen bana FPS Değerleri konusunda yardımcı olur musun?

Evet Izoly dostum?

Alınmaz. Paranın çöpe gitmesini istiyorsan alabilirsin ve 2 gün sonra kasar, donar. Kısaca seni kanser eder.
Ve kankam iptal et o siparişi. FPS değerleri oynayacağın oyuna göre değişir hatta burada @Rivadex gibi sistem toplama uzmanları var. Sana muhteşem ve Izoly'den 10 kat daha iyi bir APU sistem toplarlar.

Param olsaydı, İtopya'dan toplardım ama yok maalesef. İzoly'nin sistem özellikleri iyi gibi?

Dostum ben 7 Yıllık bilgisayarımın özelliklerine bak. Bir de İzoly'e bak.
Yani resmen çağ atlayacağım.
4GB Ram'den 16'ya çıkacağım.
50TL'lik işlemciden 1.000TL Olan işlemciye çıkacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı