Çözüldü R7 240 sistemde GTA 5 kasıyor

• Konuyu başlatan MST1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 179
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MST1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5 oynuyorum fakat belli bir süreden sonra oyun donuyor. İlk açtığımda 60-80 arası FPS olan oyun belli bir süre sonra oynanamaz bir hal alıyor ve sürekli donuyor. Sistem özelliklerim: R7 240(4 GB) ekran kartı- i5 2400 işlemci - 4 GB RAM.( en düşük ama en düşük grafiklerde oynuyorum)( oyun eski sürümlerini oynuyorum yeni değil)

Son düzenleme:
Arkadaşlar GTA 5 oynuyorum fakat belli bir süreden sonra oyun donuyor. İlk açtığımda 60-80 arası FPS olan oyun belli bir süre sonra oynanamaz bir hal alıyor ve sürekli donuyor. Sistem özelliklerim: R7 240(4 GB) ekran kartı- i5 2400 işlemci - 4 GB RAM.( en düşük ama en düşük grafiklerde oynuyorum)( oyun eski sürümlerini oynuyorum yeni değil)
Yıllar önce GT 730 sistemimle aynı durumu yaşıyordum. Ekran kartının fanı bozulmuştu meğerse. Fanında herhangi bir sıkıntı var mı?

Termal macunu yenileyebilirsin. Muhtemelen sorununu da çözer.

Daha dün yeniledim.

Sorun SSD'denmiş degiştirnce düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı