R7 240 sistemde MTA kasıyor

disguisex18

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar MTA'nın kasması normal mi normalde kasmıyor da ayarları en düşükte gene kasıyor
RAM: 8 GB DDR3
Ekran Kartı: AMD RADEON R7 240 4 GB DDR3
İşlemci: AMD ATHLON(tm) II x2 250 Processor
CPU: 3.00 GHz
Sistem türü: 64 Bit
Arkadaşlar acil yardım lazım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Senin sisteminin tıpatıp aynısı kardeşimde vardı işlemcisini anakart modeline göre takılabilen en iyi işlemciyi takmıştık sorun çözülmüştü. İşlemcin gerçekten çok çok kötü değiştirmelisin ve MTA bir server ve server makineları kalitesiz olunca da kasmalar 2060'da bile olur yani o derece. O yüzden önce çok oyuncu olan pahalı bir servere gir ki oranın makinesı daha güzel ve daha pahalıdır server aylık ücreti de diğerlerine göre fazladır o yüzden bir gir oraya FPS ine bak eğer aynıysa işlemcini değiştir ama eğer FPS'in öncekine göre baayağı yüksek ise bil ki oynadığın serverin aylık fiyatı ve makinesı ucuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
peki nereden bulabilirim anakart'a olabilen işlemci ve fiyatı yüksek olmayan

Peki nereden bulabilirim anakarta olabilen işlemci ve fiyatı yüksek olmayan.

Anakartınızı Google'a yazın uyumlu işlemciler listesi muhakkak olur. Orada ki işlemcileri yine burada konu açın ya da karşılaştırmalarına bakın ya da direk benim yorumuma yanıt olarak gönderin söylerim ya da önce ki söylediğim şekillerde öğrenin.

size birşey sorucam şimdi win 10 kullanıyorum win 8.1 iyi diyolar iso'sunu indiriyorum sizce iyimi ?

ne alakası var ? boş iş. onu kuracağına git windows 10 un perfromans modunu kur en azından fps in 2 katına çıkar keyfine bakarsın. linkini de atayım hatta.
GHOST SPECTRE bunu direk normal iso ile formatlayıp geçebilirsin yıllardır kullanırım. GHOST SPECTRE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…