R7 240 sistemde Power Supply yetersiz mi?

Yempy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım oyun esnasında aniden donuyor; bilgisayarı kullanabilemem için yeniden başlatmam gerekiyor.

İşlemci sıcaklığım Max: 45 derece, ekran kartı sıcaklığım Max: 50 derece oluyor, sistem de 60 FPS sabit veriyor zaten.

Yani bu donmanın sebebi sıcaklık değil lütfen "sıcaklık" diyerek gelmeyin. Benim düşüncem; Power Supply'imin donanımlarıma yetersiz kalması. Size donanımlarımı aşağıya yazacağım. Bir bakarsanız çok mutlu olurum.

Power Supply: Vento ATX-400A 350W.

Ekran kartı: ASUS R7 240 4 GB.

İşlemci: Intel i3 540 3.07 GHz.

RAM: 3X DDR3 2 GB.

Not: Klavyem ışıklı, kulaklığımda da bayağı RGB LED bulunuyor o etkiler mi bilmiyorum ama, yazayım dedim.

350W sisteminize yeterli aslında. Windows 10 mu kullanıyorsunuz ve HDD'ye mi kurdunuz? Ben de eski HDD'li sisteme Win 10 kurduğumda böyle sorunlar yaşıyordum, SSD'ye geçince rahatladım.

Merhaba, bende R7 240 ve Intel(R) Pentinum(R) G2020 işlemci var ve fazlasından yeterli 300W PSU kullanıyorum.
Windows'ta güncelleme yapın belki düzelir.

O kart güç bağlantısı istemiyor diye biliyorum .
Sizin sorununuz bence farklı.
Yetkili abiler yardım eder, bu iş beni aşıyor

Merhaba, bende R7 240 ve Intel(R) Pentinum(R) G2020 işlemci var ve fazlasından yeterli 300W PSU kullanıyorum.
Windows'ta güncelleme yapın belki düzelir.
Ancak oyun esnasında pat diye donuyor bilgisayar kullanamıyorum adam akıllı :/
350W sisteminize yeterli aslında. Windows 10 mu kullanıyorsunuz ve HDD'ye mi kurdunuz? Ben de eski HDD'li sisteme Win 10 kurduğumda böyle sorunlar yaşıyordum, SSD'ye geçince rahatladım.
HDD'ye kurulu evet, Windows 8.1 kullanıyorum
Yeterli, merak etmeyin.
aman sorun kaynağı ne olabilir?

HDD KULANIYOR ISEN SSD YE ÇEKMENİ TAVSIYE EDERIM 256GB DE OLSA SSD AL BENCE O SİSTEMİNİ HIZLANDIRIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…