N Nayeon Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 636 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 2 Aralık 2018 #11 AcemiTeknocu dedi: Pentium Gold için 300 serisi anakart gerekiyor. H310 B360 gibi... Genişletmek için tıkla... Başında 'G' ibaresi bulunan işlemciler Gold oluyor sanıyordum. Kusura bakmayın. Gold ayrı bir seri oluyormuş.
AcemiTeknocu dedi: Pentium Gold için 300 serisi anakart gerekiyor. H310 B360 gibi... Genişletmek için tıkla... Başında 'G' ibaresi bulunan işlemciler Gold oluyor sanıyordum. Kusura bakmayın. Gold ayrı bir seri oluyormuş.
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.234 Çözümler 2 3 Aralık 2018 #12 Nayeon dedi: Başında 'G' ibaresi bulunan işlemciler Gold oluyor sanıyordum. Kusura bakmayın. Gold ayrı bir seri oluyormuş. Genişletmek için tıkla... İnsanlık hali. Olabilir.
Nayeon dedi: Başında 'G' ibaresi bulunan işlemciler Gold oluyor sanıyordum. Kusura bakmayın. Gold ayrı bir seri oluyormuş. Genişletmek için tıkla... İnsanlık hali. Olabilir.
whitenigga52 Decapat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 64 3 Aralık 2018 #13 Anakart'ı öğrenmeye çalıştığımda "To be filled by O.E.M" yazıyor.