R7 240 Sisteme Kasmayacak Minecraft Mod Paketi Önerisi

Ali Keffal

Hectopat
Arkadaşlarımla Aternos'dan modlu Minecraft oynuyoruz.
Sistemim:
Intel 2 çekirdek 2, 50GHz.
6 GB RAM.
R7240.
500GB hard disk.
Survival oynayacagız, en fazla 25 mod falan destekliyor galiba çünkü uzun bir süre sonra servera çok lag giriyor.
Enderdragonu öldürüp oyunu bitirmek istemiyorum modla gelen bir şeyi yapmak istiyoruz.
Versiyonu 1.16.X-1.19.X olsun 1.12.2'den gına geldi.

Mod sayısı kurduğunuz modlara göre değişir hocam, az içerikli olan yük bindirmeyecek bir sürü mod ekleyebilirsiniz. Onun dışında mod paketi değil ama mod önerisi olarak Blue Skies önerebilirim, 1.16 ve 1.19 için de mevcut.
Blue Skies Mod
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam onu bilemem ama clearlagg adındaki eklentiyi kesinlikle kullanın. Bir sunucuya optimizasyon konusunda yardımcı olurken kullandım ve en etkilisi. İsterseniz size en yüksek kullanım yapan chunkları vs de listeler.

Hocam onu bilemem ama clearlagg adındaki eklentiyi kesinlikle kullanın. Bir sunucuya optimizasyon konusunda yardımcı olurken kullandım ve en etkilisi. İsterseniz size en yüksek kullanım yapan chunkları vs de listeler.

Hocam fabric mi kuralım yoksa Forge mi?

Hocam fabric mi kuralım yoksa Forge mi?

Söylediğim mod sadece fabric de olabilir bir bakın. İkisinin de yorumlarını okursunuz hangisi daha optimize ise onu deneyin. Fabric biraz daha yüksek sistem istiyor olabilir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…