R7 240 Sisteme Oyun Tavsiyesi

Princess Azula

Hectopat
Yer
From Mathilda
Daha fazla  
İyi günler dostlar, sizlerden Steam ya da başka platform için singleplayer ya da multiplayer oyun tavsiyesi isteyeceğim, lütfen uzun zaman götürebilecek oyunlar önerin. Yani 30 saat oynayıp bırakmayayım, bağlanayım oyuna. Ekran kartım R7 240, işlemcim i5 4460. Bir de bunları baz alırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler dostlar, sizlerden Steam ya da başka platform için singleplayer ya da multiplayer oyun tavsiyesi isteyeceğim, lütfen uzun zaman götürebilecek oyunlar önerin. Yani 30 saat oynayıp bırakmayayım, bağlanayım oyuna. Ekran kartım R7 240, işlemcim i5 4460. bir de bunları baz alırsanız sevinirim.

Assassin's Creed serisi olabilir
Assassin's Creed Black Flag.
Assassin's Creed 3.
Assassin's Creed Brotherhood
Assassin's Creed Revelations(İstanbul'da geçiyor osmanlı dönemi)
Mafia 2.
PUBG Lite.
Call of Duty Modern Warfare 2, 3 ve sistem yeterse 4. oyunuda oynayın.
GTA4.
GTA V fazla performans vermez ama orta ayarlarda keyif alırsın.
Ve birçok yayıncının oynayıp benim aşık olduğum yaz gününde bile atmosferiyle üşüten long Dark uçak düşüyor ve bir ormanda kulubeleri yağmalayarak kurtlardan kaçarak ateş yakarak hayatta kalıyosunuz kesinlikle oynayın oynamasanız bile izleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı