R7 240 Sistemin Oyun Performansı

batuhank33

Hectopat
Daha fazla  
Ben birkaç tane parça almaya karar verdim, sizce yeni oyunları açabilir miyim? Fazla bütçem yok.
R7 240, sizin önerinizle aldığım ekran kartı var. H81M-P33 anakart, G3260 işlemci, Corsair Vengance 1600MHz 8GB + Elixir 1333MHz 2GB RAM alacağım.

Sizce bu bilgisayar; Rainbow, GTA V, LoL, Players Unknown gibi oyunları açabilir mi? Ayarları benim için fark etmez, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açar açmasına ama keyifli bir oyun deneyimi verebileceğini düşünmüyorum. Yani 30 fps ile oynarsınız en düşük ayarlarda ama cs ve lol'de yüksek fps alırsınız. Sistemin diğer bileşenlerine rx460 iyi giderdi. Ama oynarsın.

İnternette birsürü oyun testi var ve o kadar da fena değil . İyi bir işlemciyle istediğin bütün oyunları oynarsın lakin 1280x768 de high - medium oynarsın . 720p de low - medium arası oynarsın . 1080p de low da oynarsın. Tabiki bu oyundan oyuna değişir .

Bende r7 240 var
Gta V 720p normal(en düşük ayardır) de 30-40 fps verir
Lol 1080p de ultrada 60 fps verir (denemedim tahminen)
Players unkown 720p low da 30-40 fps verir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı