R7 240 sürücü sorunu

BeykozluYaman

Centipat
Oncelikle selamin aleykum. Simdi yasadigim sorunu anlatayim pek anlamadigim icin yardima ihtiyacim var. Benim PC'de ekran karti yok dahili ekran kartiyla kullaniyordum. Islemcim AMD FX(tm)4100 Quad-Core Processor 3.60 GHz. Ekran karti almaya karar verdim bana R7 240 tavsiye ettiler. Ben MSI R7 240 ekran kartini aldim ve AMD'nin sitesinden bana uygun olan surumu yükledim Windows7 64 Bit yani. Ancak yukledikten sonra onceden açılan hiçbir oyun açılmıyor ve mouse simgesi surekli islem yogunlugu varmis gibi isaret veriyor. Ayrıca cok kasıyor, sebebi ne olabilir sizce?

Dosya Ekleri

• 158838657785336527392.jpg
    158838657785336527392.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle selamin aleykum. Simdi yasadigim sorunu anlatayim pek anlamadigim icin yardima ihtiyacim var. Benim PC'de ekran karti yok dahili ekran kartiyla kullaniyordum. Islemcim AMD FX(tamam)4100 Quad-Core Processor 3.60 GHz. Ekran karti almaya karar verdim bana R7 240 tavsiye ettiler. Ben MSI R7 240 ekran kartini aldim ve AMD'nin sitesinden bana uygun olan surumu yükledim Windows7 64 Bit yani. Ancak yukledikten sonra onceden açılan hiçbir oyun açılmıyor ve mouse simgesi surekli islem yogunlugu varmis gibi isaret veriyor. Ayrıca cok kasıyor, sebebi ne olabilir sizce?

Önceki ekran kartımda da böyle sorunlar vardı o yüzden eski sürümü indirdim Catalyst kullan tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı