R7 240 tabanlı sistem ne kadar güç çeker?

kyosphere

Megapat
Daha fazla  
İyi forumlar saygı değer abilerim. Ekran kartımın bozulması nedeniyle Asus R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı bu kartı almayı düşünüyorum oynayacağım oyunlar, Fifa 13, Counter, Lol, Knight vb. gibi. Fakat aklıma takılan bir konu var; benim PSU bu ekran kartını çalıştırır mı? PSU da şu;

Yardım edebilecek birisi yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski ekran kartın nedir ? Kart zaten çok fazla güç istemiyor .

Intel Pentium G2220 2.40 GHZ işlemci
4 gb ram 2x2
160 gb harddisk
Foxconn 775 pin anakart diğer bileşenler.

Eski ekran kartım Zotac 9500 GT 512 MB 128 bit.

Güç kaynağının yeteceğini düşünüyorum 9500 GT 50 W Tdp'si varken r7 240 30 W Tdp'si var .

Çok teşekkürler. Peki bunu nasıl hesapladınız? Yani PSU'da nelere dikkat etmek gerekiyor?

Çok teşekkürler. Peki bunu nasıl hesapladınız? Yani PSU'da nelere dikkat etmek gerekiyor?

12v kanalından ne kadar verdiğine bakabilirsiniz . Ancak bu sefer ben ona değilde eski kartınız maksimum 50 W güç çekiyormuş . R7 240 ise en fazla 30 W çekiyor .

Demek istediğinizi anladım. Fakat 12V kanalında 14A - 0.5A yazıyor W hesabını nasıl yapıyoruz?

Demek istediğinizi anladım. Fakat 12V kanalında 14A - 0.5A yazıyor W hesabını nasıl yapıyoruz?

Sizin Psu'nuz biraz eski herhalde . Eski Psu'larda hesabı nasıl yapılıyor onu gerçekten bende bilmiyorum . Yeni Psu'larda bakması zaten oldukça kolay . Ancak sizinki 228W veriyor herhalde ama emin değilim .

Anladım. Çok teşekkürler. Hemen bu akşam gidip alacağım yeni ekran kartımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…