R7 240 tabanlı sistem toplama

Ben zamanında senin gibiydim. Sabırsızca sistem topladım. Şimdi acısını çekiyorum. O aldığın kart; o sistem seni bir süre sonra tatmin etmemeye başlayacak. Bana sorarsan biriktirip daha iyi bir sistem topla. Şimdi topliyacağın sisteme gelirse... İşlemci ve ram oyunda çok sorun olmaz. Genelde ekran kartı sıkıntı verir. İyi düşün..

Peki kardeşim yeni sistemin fotosunu atarım

Arkadaşın tavsiye ettiği sistemde katılmadığım noktalar var. Pentium işlemcinin ömrü bitti artık; paranı çöpe atma. Sadece çekirdek hızı olarak bakma olaya. Performans değerlendirmesine bak. Mesela googleye i3 4160 game debate yaz; skorlara ve değerlere bak. sonra pentium sıkıyorum 4550 game debate yaz değerlere bak. Sonra karar ver.

Kardeş telefondayım burda pc yok şuan evde değilim bunların ismini yazıp buraya atar mısın ?? (100 TL fazla verilmiş halini)

Zaten Bilgisayarlar hakkında bilgim olmadığı için size soruyorum. Telefondan bu işleri yapmakta ayrı bir zor. Bana bütçemi aşmayacak bir sistem önerirseniz çok iyi olur.

@MEHMET TATLI Farkındaysanız belirttim orada. Eğer 100 TL daha artarsa bütçe kesinlikle i3 4160 alınsın diye. Bende biliyorum fakat bu bütçeye de sığmıyor maalesef.

Parçaların isimleri ;

*İntel Pentium G3258 1150 Soket 3.2 Ghz
-MSI H-81M P33 DDR3 1150 Soket 1600 Mhz Anakart
*Dark GTX 400W USB Siyah Kasa (Model NO : DKCHGTX400)
*Galaxy GTX 750 Ti OC 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı
-Corsair 8 GB Value 1333 Mhz CL9 RAM

WD Blue 1 TB 7200 Rpm 3.5'' 64 MB 3.0 Sata HDD

Sistem parçaları bunlar.

* ile başlayanlar Eksen Bilgisayar'da, ''-'' ile başlayanlar ise Vatan Computer'dan. HDD ise Hepsiburada.com'dan.

Kardeş işte sorunlardan biri de bu. Ben kredi kartı kullanmıyorum. O yüzden internetten alışveriş yapamıyorum. Yapsaydım belkide daha ucuza denk gelirdi

Mağaza mağaza dolaşıp almanız imkansız gibi bir şey. Aileniz kullanıyorsa onlardan hallet. Yoksa da İninal/PayPal bir kart edin. Nakit paranı oraya yatır ve siparişi ver.

Olmazsa ben en iyisi kendi paylaştığım sistemi toplayayım 4GB Ram yerine 8GB Ram alayım. Zaten 1209 TL tutuyor.

Mağaza mağaza dolaşıp almanız imkansız gibi bir şey. Aileniz kullanıyorsa onlardan hallet. Yoksa da İninal/PayPal bir kart edin. Nakit paranı oraya yatır ve siparişi ver.
8 GB Ram yapsam olur mu dersin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…