Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar sorun bu. Eski sürücüleri sildim DDU ile. Diğer kartı takınca açılıyor. Boşta HD Audio diye kablo var. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2017
Arkadaşlar sorun bu. Eski sürücüleri sildim DDU ile. Diğer kartı takınca açılıyor. Boşta HD Audio diye kablo var.
ismailuzay Kilopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 138 Yer MALATYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 1 Temmuz 2017 #2 Aynı ekran kartı bende de var ve sorun yok. Sanırım sorun ya Power Supplyde ya da anakartta.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2017 #3 ismailuzay dedi: Aynı ekran kartı bende de var ve sorun yok. Sanırım sorun ya Power Supplyde ya da anakartta. Genişletmek için tıkla... Kendi kartımı takınca sorun yok ve yaklaşık aynı W güç kullanıyor. Kart HD 4650. Ve uğraşamadım iade ettim.
ismailuzay dedi: Aynı ekran kartı bende de var ve sorun yok. Sanırım sorun ya Power Supplyde ya da anakartta. Genişletmek için tıkla... Kendi kartımı takınca sorun yok ve yaklaşık aynı W güç kullanıyor. Kart HD 4650. Ve uğraşamadım iade ettim.