R7 240 ve E5700 Sistemde CS:GO %20 GPU Kullanımı

desp0nt

Hectopat
Daha fazla  
MSI Afterburner programını indirdim ve GPU kullanımının %20 - %40 civarlarında olduğunu gördüm, bu normal mi yoksa bir sorun mu var?

Ekran Kartı: R7 240
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 3.00 GHz
Anakart: P5G41T-M LX
RAM: 2GB

Oynadığım tek oyun CS:GO, tüm ayarlarım muhtemel en düşükte ve çözünürlüğüm 1024x768, buna rağmen FPS 40'ı geçmiyor. Belki sorun en düşük grafiklerde oynamamdır diye düşünüp arttırdığımda oyun hiç açılmıyor, sürekli çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.

Ayrıca programda bir şey daha fark ettim, Core Clock ve Memory Clock kısımları 780 ve 900 olması gerekirken arada 300 ve 300 oluyor.

Yardımcı olabilecek yokmu ? Aynı konuyu 1 ay kadar önce açmıştım yine cevap veren olamamıştı.

@Yelda Aslan Hocam bu arkadaşa da yardımcı olur musun?

@BERWAR Bilgisayar o tür oyunları açabilecek seviyede bile değil ayrıca şuan tek oynadığım oyun CS:GO

Bendede aynı sorun var İşlemci darboğaz yapıyor sanırım.

@BERWAR BF1'i bilmem ama GTA V açmıyor CS:GO dan daha yüksek sayılabilcek BF3 ü 15-30 Arası zar zor calıştırıyor başka oyunumda yok.

@BERWAR Usta denedim siyah ekran kalıyor açmıyordu bi süre sonrada çalışmayı durdurup bırakıyodu yok yani açılmıyor GTA V.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…