R7 240 ve E6500 CS:GO performansı nedir?

Efeanık2121

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar sizlere merak ettiğim bir soru soracam. Sistemim: İşlemci: Pentium E6500 ekran kartı: R7 240 RAM: 4GB. Sistemim bu şekilde. Bu sistem ile CS:GO, H1Z1, LoL ve Metal gear solid 5 the phantom pain oynayabilir miyim? Oynarsam hangi ayarda kaç FPS'de oynarım? Bu arada işletim sistemim w7.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim abimin bilgisayarında var asus versiyonunu almanı tavsiye ederim digerlerinden daha iyi herneyse csgo kaldırır 70-80 fps alırsın , zaten lolü kaldıramayan bilgisayar kalmadı abimin bilgisayarı 7 yıllık 90-120 fps alıyor ama savaşlarda takılma olabilir . H1z1 bişey diyemem ama bilgisayarinın iyi rami ve işlemcisi varsa lowda 30-40 fps alırsın . Metal Gear Solid'i kaldıramayabilir oyun bende olmadığı için bilmiyorum. Bizim bilgisayar Intel core Duo 2 cpu , 4 gb 1333 mhz ram ve ekran kartı yani vasat sistem ve çok eski.

Sent from my SM-E500H using Technopat Sosyal mobile app

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı