Zyhu Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 19 Aralık 2020 #11 exectureTR1 dedi: Ya buradakiler ne kart yazsam beğenmiyor içimi rahatlatığın için teşekkürler bana saydığım oyunları oynattsın yeter Genişletmek için tıkla... Oynatır merak etme. Hatta o kadar sıkıntı çıkarmaz. Benim gibi ruh hastası olup güncel oyunları oynamazsan sıkıntı çıkarmaz hocam. Ama baştan şunu söyleyeyim, gözlerin bol bol piksel ve çamur grafik görecek.
exectureTR1 dedi: Ya buradakiler ne kart yazsam beğenmiyor içimi rahatlatığın için teşekkürler bana saydığım oyunları oynattsın yeter Genişletmek için tıkla... Oynatır merak etme. Hatta o kadar sıkıntı çıkarmaz. Benim gibi ruh hastası olup güncel oyunları oynamazsan sıkıntı çıkarmaz hocam. Ama baştan şunu söyleyeyim, gözlerin bol bol piksel ve çamur grafik görecek.
Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 383 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #12 R7 240 ekran kartı yanlış hatırlamıyorsam 50W güç tüketimine sahip herhangi bir ek güç girişi bulunmamakta. Tahminim sorun olmayacağı görüşünde.
R7 240 ekran kartı yanlış hatırlamıyorsam 50W güç tüketimine sahip herhangi bir ek güç girişi bulunmamakta. Tahminim sorun olmayacağı görüşünde.
Zyhu Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 19 Aralık 2020 #13 exectureTR1 dedi: Tamam alıyorum o zaman Yalnız PSU 220W bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sıkıntı olmaz.
exectureTR1 dedi: Tamam alıyorum o zaman Yalnız PSU 220W bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sıkıntı olmaz.