R7 240 ve İ5 4440 Tabanlı Sistem Hangi Oyunları Açar?

Ben sistemin dengesiz olduğunu belirttim. Ayrıca bu sistemi önerdiğimi nereden çıkardınız acaba ? Arkadaşın yeniden düzenlemesi gerekir. Fakat bu kartı kullanacak kullanıcılar için 720p için gayet ideal bir kart olduğunu belirttim. Herkesin bütçesi tahmin ettiğiniz gibi değil hiçbir oyun diyerek bu kartı küçümsemek yanlış olur.

Bizim burda bir internet cafe var bu kasalardan 20 25 tane var. Gta5, Gta4, Bf3,Bf4 hepsini açıyor. Ama daha iyi bir sistem toplayabilirsin o bütçeye.

@Tuna Yücer Tavsiye etmiyorsan neden bu sistemi aldırmaya yönelik 720p ile oyun oynanabilir yazıyorsun? Nereden çıkarttın sinirlendiği mi ? GT 220 ile oyun oynayan arkadaşın ne alaka? Yani burada bütçe 1.700 1.800 TL civarı. Bu civarda bir paraya daha iyisi toplanabilir.

@Berk Ovalı Sen kesinlikle beni yanlış anlamışsın. Böyle bir sistem hiçbir oyunu düzgün açmaz derken ne dediğimi GTA V R7 240 videosunu izleseydin anlardın. Hadi çözünürlüğün 720p olduğunu varsayalım. Yine olmuyor kardeşim. Sistem yine dengesiz. Ben sözümün arkasındayım. Ne kadar cevap verirsen ver. Bu sistem oyun oynatmaz. Bu sistem çok dengesiz. GTX 750 Ti + İ3 daha dengeli. Almışsada hayırlı olsun ne diyeyim.

Umarım beni anlamışsınızdır baylar...

O fiyata çok daha performanslı bir sistem. Öğrenciysen DreamSpark ile ücretsiz Windows anahtar kodu alabilirsin. Öğrenci değilsen 40-50TL'ye satanlar var.

Sende haklısın. Arkadaş inşallah dengeli bir sistem toplamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…