tareBB Megapat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2018 #11 Cihat Uğurlu dedi: Bahsettiğimiz kart, 720p kartıdır zaten. Yapılan bütün yorumlar da, 720p üzerinden yapılıyor. Çözünürlük düşürmen, pek fayda etmeyecektir. 25-30 FPS gibi değerler alırsın. Akıcı olmaz, tat alamazsın. Genişletmek için tıkla... Anlık droplar girer mi acaba ? Eray Yükse| dedi: 2000 TL'ye G4400 ve GT 1030 veya APU Sistem toplayıp oynayabilirsin. Bunlar gibi : TIKLA TIKLA Genişletmek için tıkla... Hocam şuan sistemi değiştirmeyi veya yükseltmeyi düşünmüyorum yine de tavsiyeniz için teşekkürler. Jira dedi: Zaten söylediğimiz değerler 720P için. Akıcı bir oyun deneyimi için yeni sisteme geçmelisiniz veya o sistemde ciddi yeniliğe gitmelisiniz. Genişletmek için tıkla... 25-30 FPS'de akıcı bir oyun olmaz mı? Darboğaz da çok olur mu acaba ? iLhannnOztrkk dedi: Ben en düşük ayar ve en düşük çözünürlük de 30-35 FPS alıyordum. Şimdi yeni ekran kartı aldım. Bende 8 GB ram vardı. Genişletmek için tıkla... Darboğaz oluyor muydu acaba?
Cihat Uğurlu dedi: Bahsettiğimiz kart, 720p kartıdır zaten. Yapılan bütün yorumlar da, 720p üzerinden yapılıyor. Çözünürlük düşürmen, pek fayda etmeyecektir. 25-30 FPS gibi değerler alırsın. Akıcı olmaz, tat alamazsın. Genişletmek için tıkla... Anlık droplar girer mi acaba ? Eray Yükse| dedi: 2000 TL'ye G4400 ve GT 1030 veya APU Sistem toplayıp oynayabilirsin. Bunlar gibi : TIKLA TIKLA Genişletmek için tıkla... Hocam şuan sistemi değiştirmeyi veya yükseltmeyi düşünmüyorum yine de tavsiyeniz için teşekkürler. Jira dedi: Zaten söylediğimiz değerler 720P için. Akıcı bir oyun deneyimi için yeni sisteme geçmelisiniz veya o sistemde ciddi yeniliğe gitmelisiniz. Genişletmek için tıkla... 25-30 FPS'de akıcı bir oyun olmaz mı? Darboğaz da çok olur mu acaba ? iLhannnOztrkk dedi: Ben en düşük ayar ve en düşük çözünürlük de 30-35 FPS alıyordum. Şimdi yeni ekran kartı aldım. Bende 8 GB ram vardı. Genişletmek için tıkla... Darboğaz oluyor muydu acaba?
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 19 Mayıs 2018 #12 tareBB dedi: Anlık droplar girer mi acaba ? Hocam şuan sistemi değiştirmeyi veya yükseltmeyi düşünmüyorum yine de tavsiyeniz için teşekkürler. 25-30 FPS'de akıcı bir oyun olmaz mı? Darboğaz da çok olur mu acaba ? Darboğaz oluyor muydu acaba? Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmaz. Fakat rekabetçi FPS oyunlarında, akıcı olmadan keyif alamadığın gibi başarı elde etmen de mümkün değil.
tareBB dedi: Anlık droplar girer mi acaba ? Hocam şuan sistemi değiştirmeyi veya yükseltmeyi düşünmüyorum yine de tavsiyeniz için teşekkürler. 25-30 FPS'de akıcı bir oyun olmaz mı? Darboğaz da çok olur mu acaba ? Darboğaz oluyor muydu acaba? Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmaz. Fakat rekabetçi FPS oyunlarında, akıcı olmadan keyif alamadığın gibi başarı elde etmen de mümkün değil.
bloudosia Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 507 19 Mayıs 2018 #13 R7 250'de bile en düşük ayarlarda & pikselde 40 fpsi aşmıyor. Hiç rahat edemezsin.
tareBB Megapat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2018 #14 Cihat Uğurlu dedi: Darboğaz olmaz. Fakat rekabetçi FPS oyunlarında, akıcı olmadan keyif alamadığın gibi başarı elde etmen de mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ilginiz için teşekkürler. bloudosia dedi: R7 250'de bile en düşük ayarlarda & pikselde 40 fpsi aşmıyor. Hiç rahat edemezsin. Genişletmek için tıkla... Ben zaten 60 FPS istemiyorum sadece arkadaşlarımla girip eğlenebilir miyim onu düşünüyorum.
Cihat Uğurlu dedi: Darboğaz olmaz. Fakat rekabetçi FPS oyunlarında, akıcı olmadan keyif alamadığın gibi başarı elde etmen de mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ilginiz için teşekkürler. bloudosia dedi: R7 250'de bile en düşük ayarlarda & pikselde 40 fpsi aşmıyor. Hiç rahat edemezsin. Genişletmek için tıkla... Ben zaten 60 FPS istemiyorum sadece arkadaşlarımla girip eğlenebilir miyim onu düşünüyorum.