R7 240 vs Geforce 730

Glenmorangie

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Geçenlerde foruma yine bir konu açmıştım. Ekran kartı tavsiyesi olarak MSI GeForce 730 ile Radeon R7 240 arasında kaldım sizce hangisi darboğaz yapmaz? Ve hangisini rahat olarak kullanabilirim benim için sorun çıkarmadan. Veya farklı bir ekran kartı önerebilecek var mı varsa fiyat olarak maksimum 250 TL bütçem var. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Hocam işlemciniz çok kötü olsa bile R7 240 ve GT 730 ekran kartlarına darboğaz olacağını zannetmiyorum. Fakat genede işlemcinizi belirtirseniz daha iyi olur. Böylelikle daha kesin konuşabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R7 240 Vs. GT 730 GTA 5 testi.

Fakat benim sana önerim eğer işlemcin de desteklerse en azından r7 250 alman daha iyi olur.

Şöyle bir durum var işlemcinin soğutması iyi ise GT 1030 al çünkü GT1030un darboğazlı hali bu kartlardan daha güçlü işlemcini yorucaktır fakat daha mantıklı bir seçim olur.

İşlemcin nedir? GT 1030 350 TL civarında bence 100 TL daha biriktirip onu al.
Pentium Dual-Core E5500 2.6 Ghz

Okuduklarıma göre r7 240 işlemcilerin birçoğunda darboğaz yapıyormuş.

Şunu da ekleyeyim. Sistemimin özellikleri: 4GB Ram 750 gb HDD Pentium Dual-Core e5300 2.6 GHz işlemci

Sistemin 1030'u kaldıramaz. Keşke baştan belirtseydin. İslemcini modlu Xeon olarak değiştir. AliExpress'ten alabilirsin. İşlemci için butceni belirtirsen model tavsiye ederim. Önceliğin işlemci olsun.

Sistemin 1030'u kaldıramaz. Keşke baştan belirtseydin. İslemcini modlu Xeon olarak değiştir. AliExpress'ten alabilirsin. İşlemci için butceni belirtirsen model tavsiye ederim. Önceliğin işlemci olsun.
bilgisayar çok yeni olmadığından dolayı işlemci ve ekran kartına o kadar paraları gereksiz harcama gibi görüyorum. Dediğim gibi eski bilgisayar olduğundan dolayı ama siz derseniz ki işlemci ve ekran kartı al seni uzun süre götürür derseniz o zaman düşünürüm tabiki ekran kartı için bütcem 200-250 arasıydı işlemciyle birlikte toplamda 400 falan olur daha fazlasına çıkamam malesef.

Tahmini Teslimat Zamanı ali expresste bunu buldum sizce nasıl?

Eğer E5440 bütçenize uyuyorsa alabilirsiniz tabi. İyi bir işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…