Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.201 Çözümler 86 11 Ekim 2022 #11 TalhaBlr dedi: Peki bir sorum daha olacak PSU sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı tam yükte 30W tüketiyor bir sıkıntı olmaz muhtemelen.
TalhaBlr dedi: Peki bir sorum daha olacak PSU sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı tam yükte 30W tüketiyor bir sıkıntı olmaz muhtemelen.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #12 Eskilerdenn dedi: Gt 1030 derim ama GDDR5 olanını almalısın sakın yanlışlıkla GDDR4 alma hiç performans alamazsın. Genişletmek için tıkla... Hiç performans alamazsın mı? DDR4 versiyonu ile GDDR5'in FPS değerlerinin tıpatıp aynısını alıyordum. Bilgisayardan bilgisayara değişir o.
Eskilerdenn dedi: Gt 1030 derim ama GDDR5 olanını almalısın sakın yanlışlıkla GDDR4 alma hiç performans alamazsın. Genişletmek için tıkla... Hiç performans alamazsın mı? DDR4 versiyonu ile GDDR5'in FPS değerlerinin tıpatıp aynısını alıyordum. Bilgisayardan bilgisayara değişir o.
T TalhaBlr Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #13 ETARSSS dedi: GT 1030. Genişletmek için tıkla... PSU ve işlemci sıkıntı çıkarır mı? furkan_tem1z667 dedi: İkisi de GTA 5 ve O tarz oyunlarda iş görür ama ben GT 1030 derim yalnız NFS Heat'ı oynatmaz ikisi de. Genişletmek için tıkla... Peki işlemci ve PSU sıkıntı çıkarır mı?
ETARSSS dedi: GT 1030. Genişletmek için tıkla... PSU ve işlemci sıkıntı çıkarır mı? furkan_tem1z667 dedi: İkisi de GTA 5 ve O tarz oyunlarda iş görür ama ben GT 1030 derim yalnız NFS Heat'ı oynatmaz ikisi de. Genişletmek için tıkla... Peki işlemci ve PSU sıkıntı çıkarır mı?
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 11 Ekim 2022 #14 EldrithcWraith dedi: Hiç performans alamazsın mı? DDR4 versiyonu ile GDDR5'in FPS değerlerinin tıpatıp aynısını alıyordum. Bilgisayardan bilgisayara değişir o. Genişletmek için tıkla... Yanılıyorsun veya denememişsin.
EldrithcWraith dedi: Hiç performans alamazsın mı? DDR4 versiyonu ile GDDR5'in FPS değerlerinin tıpatıp aynısını alıyordum. Bilgisayardan bilgisayara değişir o. Genişletmek için tıkla... Yanılıyorsun veya denememişsin.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #15 Eskilerdenn dedi: Yanılıyorsun veya denememişsin. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin? 2 sene GT 1030 kullandım. Bunun hakkında konu bile açtım. İnternette yayınlanan testler olamaz tek göstereceğin kanıt.
Eskilerdenn dedi: Yanılıyorsun veya denememişsin. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin? 2 sene GT 1030 kullandım. Bunun hakkında konu bile açtım. İnternette yayınlanan testler olamaz tek göstereceğin kanıt.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #16 EldrithcWraith dedi: Ciddi misin? 2 sene GT 1030 kullandım. Bunun hakkında konu bile açtım. İnternette yayınlanan testler olamaz tek göstereceğin kanıt. Genişletmek için tıkla... DDR4 ve GDDR5 versiyonlar arasında kaç para fark var?
EldrithcWraith dedi: Ciddi misin? 2 sene GT 1030 kullandım. Bunun hakkında konu bile açtım. İnternette yayınlanan testler olamaz tek göstereceğin kanıt. Genişletmek için tıkla... DDR4 ve GDDR5 versiyonlar arasında kaç para fark var?
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #17 GMC Denali dedi: DDR4 ve GDDR5 versiyonlar arasında kaç para fark var? Genişletmek için tıkla... Neredeyse yok. DDR4 biraz daha ucuz. Ama yine de GDDR5 alınmalı.
GMC Denali dedi: DDR4 ve GDDR5 versiyonlar arasında kaç para fark var? Genişletmek için tıkla... Neredeyse yok. DDR4 biraz daha ucuz. Ama yine de GDDR5 alınmalı.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 12 Ekim 2022 #18 EldrithcWraith dedi: Ciddi misin? 2 sene GT 1030 kullandım. Bunun hakkında konu bile açtım. İnternette yayınlanan testler olamaz tek göstereceğin kanıt. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum bizzat test ettim ve arasında 2 kat fps farkı vardı. R5 1600 işlemci ile.
EldrithcWraith dedi: Ciddi misin? 2 sene GT 1030 kullandım. Bunun hakkında konu bile açtım. İnternette yayınlanan testler olamaz tek göstereceğin kanıt. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum bizzat test ettim ve arasında 2 kat fps farkı vardı. R5 1600 işlemci ile.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #19 Eskilerdenn dedi: Evet biliyorum bizzat test ettim ve arasında 2 kat fps farkı vardı. R5 1600 işlemci ile. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara göre farklılık gösterir o.
Eskilerdenn dedi: Evet biliyorum bizzat test ettim ve arasında 2 kat fps farkı vardı. R5 1600 işlemci ile. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara göre farklılık gösterir o.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 12 Ekim 2022 #20 EldrithcWraith dedi: Ciddi misin? 2 sene GT 1030 kullandım. Bunun hakkında konu bile açtım. İnternette yayınlanan testler olamaz tek göstereceğin kanıt. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemci ile denedin sen ?
EldrithcWraith dedi: Ciddi misin? 2 sene GT 1030 kullandım. Bunun hakkında konu bile açtım. İnternette yayınlanan testler olamaz tek göstereceğin kanıt. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemci ile denedin sen ?