R7 240 vs GT 710

3eRkK

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Üniversiteye geçtiğim için bilgisayara olan ihtiyaçlarım arttı (gerek oyun gerek ödev). Bilgisayarım eskidiği için biraz değişikliler yapmak istedim. Maalesef yeni sistem toplama gibi bir bütçem yok fakat ekran kartını kesinlikle değiştirmek istiyorum. Eğer bana yardımcı olmak isterseniz çok sevinirim.

İşlemci: AMD Athlon(tm) X2 240 Processor (2 CPUs) - 2.8 GHz
Anakart: Gigabyte GA-M61PME-S2P
PSU: 300W peak (12 v kanalından 230w max)
RAM: Kingston 2 GB 800 MHz DDR (2+2)

Uzun süreli araştırmalarım sonucu bu işlemciye uyan iki ekran kartı buldum. R7 240 ve GT 710. Bunlardan hangisini önerebilirsiniz? Başka önerebileceğiniz ekran kartı var mı? Bu ekran kartlarının PSU'su benim bilgisayarı zorlamaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorlamaz ama o sistemle oyun zor.
hocam oyundan kastım gta5,bf1 gibi oyunlar değil daha çok lol,cs go,point blank gibi oyunları en azından kasmayacak , iyi bir şekilde oynamak istiyorum.

düşündüğüm ekran kartı ise : MSI Amd Radeon R7 240 2GB 128Bit DDR3 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Fiyatı
hocam galiba anakart çalıştırmadı ekran kartını , amd driver'ı yükledim. hata kodu 99 veriyor. dijital sürücü imzalanmadığından sürücü yüklenemedi diyor. baya bi uğraştım 4-5 saat fakat yine de olmadı , acaba format atsam çalıştırır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…