R7 240 vs GT 730

Kardeşim tamam kararımı verdim diyorum nedir bu sinir? Hem daha önceki mesaj atanlarada yanıtı verdim bi yanlışlık olmuş, dalgınlığıma gelmiş yanlış yazmışım şu GDDR yada DDR olayını, hem zaten aynı şeyi söylüyoruz? Mesaj atarken lütfen daha önceki yazışmalarada bak, oku ve dikkat ederek yaz lütfen. Herkez senin kadar zengin olmaya bilir benimde bütçem bu kadar ne yapa bilirim? Size sadece danıştım, sen diyorsun yok çöpe at yok saçmalık, nedir bu ya?? Bundan önceki arkadaşlar ne güzel cevap yazmışlar sende öyle yaza bilirsin. Yok dersende burası forum burda sorular danışılır, paylaşılır ve cevaplanır hemde nazik bi dille!

Yanlışında ısrarcı olduğun için sert yorum yaptım. Başkasını yanlış yönlendirme diye. R7 240 500 TL verilecek kart değil. Zenginlikle alakası yok. GT 1030 kullanıyorum ben.

Yanlışında ısrarcı olduğun için sert yorum yaptım. Başkasını yanlış yönlendirme diye. R7 240 500 TL verilecek kart değil. Zenginlikle alakası yok. GT 1030 kullanıyorum ben.

Ben neyde ısrar etmişim Allah aşkına söyle?? Önerileri okudum, kendi düşüncemi kattım ve cevapları değerlendireceğimi söyledim, Ve demişsin zenginlikle alakası yok, bal gibide var ben sorumda demişimki "ben bunu buldum en iyi olarak sizin dahi iyi önerdiğiniz var mı? Yoksa en iyisi bu mu" dedim, sen kalkmış diyorsun "o parayı çöpe at" "yaptığın saçmalık" o yüzden lafı kıvırma! Hadi hepsini geçtim burası forum burda doğruda var yanlışta, görüşler değerlendiriliyor, sorular cevaplanıyor, senin burda bi yanlış oldu diye kaba konuşmaya, aşağılamaya hakkın yok! Bunuda böyle bil!

2 konudur aynı şeyi yapıyorsun. Uzatma artık. VRAM olayı sandığın gibi değil. GDDR ve DDR olayı sandığın gibi değil. Bütçe konusunda söylediğimiz gibi GT 1030 sıfır alabilirsin. GTX 1050, GTX 960 2. el.

Tamam kardeşim sağol, zaten sayende ban yedim, teşekkürler.

Hayır kardeşim benimle alakası yok. Yazım yanlışı yaptığın için moderatörler düzeltme yapıyor. Birkaç saat kısıtlama alıyorsun. Benim kimseyi banlatma gibi bir yetkim yok.

Ya tamam, tamam bişey demiyorum soruda cevaplandı tarih oldu artık, tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…